Brady – Ny ekstremt vaskebestandig label til sporbarhed for printplader

Bradys nye B-777 polyimidlabel er designet til at sidde godt fast og forblive læselig for at muliggøre sporbarhed gennem flere barske vaskecyklusser.

Sporbarhed i barske vaskecyklusser
Inden for produktion af printpladesamlinger anvendes der stadig mere aggressive rengøringsprocesser for at fjerne forureninger fra mindre og mere komplekse plader. Disse rengøringsprocesser bruger større mængder vand og større tryk, flere kaustiske kemikalier med en højere pH-værdi og højere temperaturer end traditionelle rengøringssystemer. Bradys B-777 er blevet udviklet til at forblive læselig og sidde godt fast under disse ekstreme forhold for at muliggøre fuld sporbarhed for printplader.

Ny label med farvebånd til sporbarhed
I kombination med det nye R-6300-farvebånd har den nye B-777 UltraTemp-label en god ydeevne under barske rengøringsprocesser, både med og uden flydelodning. Den hvide polyimidlabel B-777 med blank overflade giver fremragende modstandskraft i miljøer med flusmiddel og bølgelodning og kan tåle temperaturer op til 300°C. Labelen er også ekstremt modtagelig for tryk med små skrifttyper i tekst eller stregkode, og den fås i tilpassede størrelser.

Udskriv og fastsæt på stedet
B-777 UltraTemp-labelen til barske vaskeprocesser fungerer problemfrit med BSP™61-udskrivnings- og fastsættelsessystemet, ALF-labelføderen og andre systemer til automatisk påføring. Tilsammen leverer de en pålidelig og fleksibel sporbarhedsløsning hos kunden, til anvendelse ved høje temperaturer i produktionen. Firmaer, som ikke udskriver sporingslabels på stedet, kan bestille fortrykte B-777-labels til deres barske vaskeløsninger til printplader med sporbarhed.

LÆS også: Fluke tilbyder kontant udbetaling ved indlevering –
Brady – Ny ekstremt vaskebestandig label til sporbarhed for printplader's Firmaprofil
Cookie-indstillinger