Logimatic opkøber NHL Automation for at styrke sin position i forsyningsbranchen.

Forsyningsområderne inden for energi, fjernvarme, vand og spildevand bliver i dag betragtet som én samlet sektor, hvilket resulterer i færre og større forsyningsselskaber i fremtiden. Flere forsyningsselskaber er allerede fusioneret og de større forsyningsvirksomheder stiller nye og højere krav til leverandørerne.
 
Fusionen mellem de to erfarne automationsleverandører imødekommer disse krav idet virksomhederne komplementerer hinanden godt. Niels H. Larsen, Daglig Leder hos NHL Automation ser frem til det ny samarbejde og udtaler, ”Det er nødvendigt at følge den udvikling og effektivisering der finder sted i markedet i dag. Vi skal bistå forsyningsselskaberne i at sikre høj leveringssikkerhed, øget miljøbeskyttelse, 100% oppetid og bedre løsninger til forbrugerne. ”
 
Per Ghodt, Afdelingsleder hos Logimatic er enig og tilføjer, ”Opkøbet af NHL Automation øger vores konkurrenceevne fordi vi sammen dækker vidt inden for de produkter og teknologier der anvendes i forsyningsvirksomheder. Med øget kapacitet kan vi imødekomme de stigende krav fra forsyningsselskaberne, herunder krav til leveringssikkerhed men også driftsassistance. ”
 
NHL Automation tilbyder i dag en vagtordning som Adm. Direktør hos Logimatic, Troels Severinsen, er overbevist om, at også mange af Logimatics nuværende kunder vil finde yderst attraktiv. Han fortæller, ”Vi har faktisk haft et godt øje til NHL i et stykke tid, da der er et perfekt match mellem både produkter og tekniske kompetencer. Vi arbejder med nogle af de samme kunder og det er min overbevisning, at vi sammen står endnu stærkere og kan tilbyde både eksisterende og nye kunder et bedre og mere komplet produkt.”
 
NHL Automation og Logimatic fusionerer per 1. januar 2017 og NHL Automation flytter ind hos Logimatic Engineering på kontoret i Værløse i foråret 2017

Logimatic's Firmaprofil
Cookie-indstillinger