Brady – Sikker lockout-enhed til store portventiler

Red liv
Den sammenfoldelige lockout-enheder til portventiler kan blokere portventiler på op til 457 mm for at neutralisere eller sikre tilstrømningen af energi eller materialer til maskiner. Alle medarbejdere, som servicerer en maskine, kan sætte en hængelås på lockout-enheden for at låse en portventil i afbrudt position, mens der foretages vedligeholdelse. Det forhindrer, at andre medarbejdere ved et uheld genaktiverer maskineriet, hvilket kan føre til alvorlige ulykker på arbejdspladsen. Sammenfoldelige lockout-enhederer til portventiler kan også bruges til at sikre vandtilførslen til f.eks. brandslukningssystemer.

Let og fleksibel at bruge
Den sammenfoldelige lockout-enhed til portventiler kan let roteres omkring en ventil for at låse den i afbrudt eller tilsluttet position Enhedens system med sammenfoldning i tre lag gør den praktisk at opbevare eller bære, samtidig med at den kan dække og låse store ventiler på 457 mm. Med kun tre forskellige størrelser til at låse en række ventiler fra 76 mm op til 457 mm er den nye lockout-løsning også et meget fleksibelt og praktisk værktøj til at reducere ulykker på arbejdspladsen.

Holdbar løsning
Den nye sammenfoldelige lockout til portventiler er en robust, sprøjtestøbt styrenkonstruktion, som kan modstå barske udendørs forhold. Enheden kan bruges sammen med enhver hængelås i Bradys store sortiment, og den fås i forskellige materialer for at imødekomme behovene i specifikke brancher. Op til to hængelåse kan fastgøres direkte på den sammenfoldelige lockout til portventiler, og endnu flere hængelåse kan tilføjes for at beskytte store vedligeholdelsesteam med Bradys Lockout/Tagout-sikkerhedshaspe