Fluke integrerer temperaturdata med LabVIEW og MATLAB software til problemfri analyse og rapportering

Infrarød måling tilfører vigtige og ofte afslørende data til visse typer analyser til forskning og udvikling, men det har ikke altid været nemt at indarbejde disse målinger i forsøg og rapporter. For at lukke det hul har Fluke Corp. introduceret en ny softwarefunktion, der integrerer termiske data med høj opløsning fra firmaets TiX580 og TiX560 termiske kameraer med National Instruments’ LabVIEW og MathWorks’ MATLAB software. Hermed udnyttes styrken fra disse stærke platforme og det bliver nemt at tilføje termiske data i høj opløsning, videoer og billeder til analyser og rapporter til forskning og udvikling.

Når softwaren er installeret, er det muligt at downloade radiometriske data i høj opløsning pixel for pixel. Professionelle inden for forskning og udvikling kan nu bruge alle disse seks Fluke termiske kameraer med højeste opløsning til termisk videooptagelse og sende videodata billede for billede til deres MATLAB eller LabVIEW software samt overvåge data over tid for at identificere selv meget små temperaturændringer, som kan indikere problemer.

Fluke TiX580 Termisk Kamera, som er den nyeste tilføjelse til rækken af Fluke kameraer med høj opløsning, har høj målenøjagtighed med 640 x 480 opløsning og en intuitiv grænseflade, der gør det let at bruge til design og validering af elektronisk udstyr, materiallære evalueringer og termisk modellering.

TiX580, der er udviklet til ingeniører, videnskabsmænd og forskere inden for krævende forskning og udvikling, indeholder en 240 graders drejelig skærm, som giver medarbejdere inden for forskning og udvikling mulighed for nemt at udføre ikke-destruktive test over, under og omkring objekter for nemt at se og optage billeder.

LÆS også: Niveaumåling i tryktanke
Fluke integrerer temperaturdata med LabVIEW og MATLAB software til problemfri analyse og rapportering's Firmaprofil