Avigilon indgår nordisk distributionsaftale med EET Europarts

Avigilon tilbyder nogle af verdens mest omfattende end-to-end sikkerhedsløsninger, herunder HD videoovervågning, Self-learning videoanalyse og brugervenlige adgangskontrolsystemer. Distributionsaftalen med EET Europarts omfatter distributionsrettigheder for Avigilons systemer og løsninger i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Produktporteføljen skal distribueres via EET Europarts’ professionelle netværk af specialiserede overvågnings- og sikkerhedsinstallatører og forhandlere.
     
“Jeg er meget tilfreds med distributionsaftalen, og jeg er overbevist om, at den vil styrke EET Europarts’ position som distributør af professionelle high-end og end-to-end løsninger, da Avigilon er en af de absolut førende inden for totalløsninger til sikkerhedsbranchen,” siger Bo Ørbjerg, Group Sales Director, Surveillance & Security hos EET Group. “I samarbejde med Avigilon kan vi tilbyde vores professionelle forhandlere og installatører teknisk support på højt niveau 24-7 365 dage om året … selv juleaften, hvis en kritisk installation kræver det.”
   
Avigilon designer, udvikler og producerer systemer til videoanalyse, VMS og hardware samt overvågningskameraer og løsninger til adgangskontrol.
   
“EET Europarts er til stede i alle fire nordiske lande med en meget aktiv salgsstyrke, og med en ambition om at levere den bedst mulige service,” siger Michael Kragh, Nordic Sales Director hos Avigilon. “EET Europarts har gennem de seneste år vækstet sin paneuropæiske distribution af Surveillance & Security produkter betydeligt, og desuden opbygget både sit salgs- og produktteam med mange dygtige og kompetente medarbejdere. Virksomheden er særdeles anerkendt som en professionel distributionspartner med brede kompetencer på området, og vi ser meget frem til samarbejdet med EET Europarts.”

Cookie-indstillinger