Fluke 1630-2 FC Spydfri jordtang udfører tests uden frakobling af jordelektroden fra jordingssystemet

Det kan være både farligt og tidskrævende at teste udstyrs jordingskomponenter ved at frakoble parallelle jordforbindelser og finde egnede placeringer til spyd til ekstra jording. Med den nye Fluke® 1630-2 FC Spydfri jordtang kan elektrikere og vedligeholdelsesteknikere måle jordsløjfemodstande i multi-jordede systemer ved hjælp af kun den dobbelte tangkæbe. På den måde kan målinger foretages hurtigt og sikkert uden at blotlægge ledere.
Tangen registrerer automatisk data med forudindstillede intervaller og gemmer op til 32.760 målinger i hukommelsen i de indstillede logningsintervaller. Selv under de mest hårdføre industrimiljøer er dens robuste tangkæbe designet til at forblive justeret og kalibreret.

Fluke Connect
1630 FC er en del af Fluke Connect ® – et system med mere end 40 trådløse testværktøjer, der kommunikerer via Fluke Connect app eller Fluke Connect Assets software, der er en cloud løsning, som indsamler målinger og giver et omfattende overblik over tilstanden for kritisk udstyr. Systemet giver teknikerne mulighed for at se, registrere og dele målinger fra tangen i realtid via deres smartphones eller tablets og uploade dem til Fluke Cloud lager sammen med mærker og aktivers GPS-placering.

Tangen fås også i en model, der ikke er en del af Fluke Connect.

Du kan få flere oplysninger om 1630-2 FC Spydfri jordtænger på: www.fluke.dk

LÆS også: Fluke – Store besparelser på nogle af Flukes mest populære instrumenter
Fluke Danmark A/S's Firmaprofil