HMS Industrial Networks – Anybus Wireless Bridge II åbner nye muligheder for industrielle, trådløse løsninger

Udskiftning af kabler eller adgangspunkt

Når der anvendes Anybus Wireless Bridge II, kan ingeniørerne opnå nye og mere intelligente infrastrukturer i netværket. Anybus Wireless Bridge II bliver ofte anvendt som erstatning for Ethernet kabler (punkt-til-punkt kommunikation), men den kan også bruges som adgangspunkt til flere WLAN/Bluetooth knudepunkter, eksempelvis til smartphones eller tablets, der er inden for rækkevidde. Når enheden bruges, kan der opnås besparelser, takket være det mindre behov for Ethernet kabler.

Nyheder

Den nye Anybus Wireless Bridge II understøtter en længere, trådløs afstand (400 meter, 437 yards) og en endnu kraftigere, integreret antenne. Den er nem at sætte op med konfiguration via trykknapper, eller via det nye, integrerede web interface. Anybus Wireless Bridge II er bygget op med den samme, trådløse teknologi som familiemedlemmet Anybus® Wireless Bolt™, der er et forbindelsespunkt til montering på maskiner. Da HMS lancerede det i 2016, muliggjorde det en flydende kommunikation, der åbnede op for trådløse systemløsninger, der er endnu mere nyskabende.

Løsning af netværks problemer for system integratorer

Ved at forbinde industrielle enheder og netværk via et trådløst link, gør Anybus Wireless Bridge II livet nemmere for system integratorer og automatiseringsingeniører, der skal skabe forbindelser gennem eksempelvis farlige områder, i lokationer, der er vanskelige at nå, eller til bevægelige installationer, hvor kabler ikke er ønskelige. Anybus Wireless Bridge II er en gennemprøvet løsning til at danne forbindelse mellem populære, industrielle Ethernet standarder som for eksempel PROFINET, EtherNet/IP, BACnet/IP og Modbus TCP, og brugerne opnår en robust og vedligeholdelsesfri trådløs forbindelse.

Produktet leveres med to M12 konnektorer til strøm- og netværksforbindelse, og Anybus Wireless Bridge II har IP65 beskyttelse.

Industriel kvalitet

”Vi kan se en klar tendens til, at trådløs kommunikation vinder mere og mere frem i det konservative, industrielle marked,” kommenterer Martin Falkman, Product Manager hos HMS.

”Der er mange løsninger med trådløse forbindelser på markedet i dag, men der er ikke mange, der kan tilbyde de pålidelige og forstærkede forbindelser, der skal anvendes til industrielt brug. De trådløse Anybus produkter til Ethernet har været meget populære i adskillige år, og med Anybus Wireless Bridge II glæder det os at kunne tilbyde forbindelser over større afstande, der sikrer pålidelig, trådløs kommunikation sammen med procedurer til opsætning, der er nemmere at gå til.”

Cookie-indstillinger