Sigma – Nu kan håndværkerne koble apps på deres tilbudsprogram

Det bliver nu langt nemmere for håndværks- og entreprenørvirksomhederne at tilpasse og integrere løsninger i tilbudsprogrammet Sigma i takt med at behovet opstår. Med den nye version 6 åbner Sigma nemlig op for, at data flyder frit med andre systemer – heriblandt regnskabsprogrammer, projektstyring, time- og sagsstyring, mængdeudtræk m.m.

I Sigma programmet, der hver dag bruges af flere end 4500 brugere i byggebranchen, ligger der allerede en del standard integrationer som bl.a. Excel, Molio (V&S), Exact, PM EL-Overslag, prisdatabaser og andre integrationer.

Men de allerførste apps i Sigmas nye økosystem er allerede koblet på den nye platform. Det er bl.a. Dansk Byggeris CCS tilbudslister, sags- og ordrestyringsværktøjet Minuba, regnskabsprogrammet economic, opmålingsværktøjerne Bluebeam og Planeswift.

Stor værdi til byggebranchen
”Det giver stor værdi til virksomheder i branchen, der dagligt bruger Sigma, fordi de nu nemt kan integrere 100 procent med lige præcis den løsning, de har brug for i deres hverdag,” forklarer Magnus Therkildsen.

Han peger på, at Sigma med den nye platform til opbygning af app-universet rundt om sigma, er åbent for alle. Det betyder, at det nu ikke længere kun er Sigma selv, der dikterer, hvad der integreres med – det er åbent for alle i byggebranchen, inklusiv integrationer specifikt til enkelte virksomheder for at understøtte deres unikke arbejdsgange og IT.

Åbner op for en helt ny verden
”Nu er det hele vendt lidt på hovedet, så det faktisk er vores brugere i byggebranchen, der selv nemt kan være med til at forme deres eget tilbuds- og kalkulationsprogram. Derved åbner vi jo op for en helt ny verden, hvor vi omfavner alle typer af løsninger,” siger Magnus Therkildsen.

En app til Sigma udvider mulighederne på samme måde som en app til en smartphone. I Sigma sammenhæng handler det om at forbinde programmet til andre systemer og programmer eller udvide funktionerne i Sigma. Forbindelsen automatiserer og effektiviserer mange af de administrative og manuelle overførsler mellem to systemer – samtidig minimeres risikoen for fejl.

Det er opbygningen af et såkaldt åbent API og Sigma App sprog, som er en platform inden for software, der gør det muligt at samle og forbinde flere forskellige programmer, der betyder, at Sigma kunder nu nemt kan bygge deres egen løsninger oven på Sigma

Se leverandører inden for bygge teknik
Cookie-indstillinger