IMI Precision Engineering er stolte af at præsentere de nye Excelon Plus luftbehandlingsenheder

Den nyeste generation af komponenter til luftbehandling, Excelon® Plus, består af et modulopbygget filter, regulator og smøreapparat. Den kompakte og lette Excelon® Plus er velegnet til alle industrielle applikationer, er designet med sikkerhed for øje og leverer stor ydeevne.

Viden om luft teknologi

Excelon® Plus er som standard sikret mod utilsigtede justeringsændringer, hvilket omfatter:

• Mulighed for montering af hængelås på afspærringsventiler og regulator.
• En drejbar sikkerhedsafspærringsventil gør det nemt at isolere systemet uden reduktion i flowet.
• En unik dobbelt sikkerhedsklips på bowlen, som aktiveres med et hørbart klik, forhindrer at bowlen kan fjernes når den er tryk sat.

Det nye filtervedligeholdelsessystem tillader at filterlelementer fjernes sammen med skålen, hvilket muliggør hurtigere og renere servicering. Enheden er udstyret med et Quikclamp-system, der fungerer som en konsol og låser Excelon® Plus modulerne sammen. Excelon® Plus kan bruges på enkeltstående eller modulære enheder og giver mulighed for installation/demontering af enheder uden at bryde rørforbindelsen.

David Wheelan, Global Product Director, udtaler: ”Excelon® Plus er et resultat af vores opfindsomhed, fantasi og innovation. Siden 1927, da Carl Norgren opfandt det automatiske smøreapparat til luftbehandling, har vi udviklet enheder, der leverer ren og kontrolleret trykluft.

For alle produkter fra IMI Precision Engineering gælder det, at kundernes skiftende behov er i centrum. Med de nye tiltag inden for sikkerhed og funktionalitet, samt et kompakt og let design, der ikke går på kompromis med kvalitet, hjælper Excelon® Plus med at holde kundernes mest magnifikke maskiner kørende.

Vore kunder har alle forskellige krav. Derfor har vi, på grundlag af vores velkendte, pålidelige og robuste IMI Norgren produkter, udviklet et modulært system, der kan tilpasses til kundernes specifikke applikationer. Excelon® Plus bidrager til, at kundernes magnifikke maskiner opretholder optimal effektivitet i længst mulig tid og med de lavest mulige levetidsomkostninger.”

Se leverandører af luftbehandling her
Cookie-indstillinger