Aarsleff vælger Celsa-stål til Carlsberg-byen

Selvom Carlsberg for længst har flyttet øl-produktionen til Fredericia, hører koncernadministrationen fortsat til i Carlsberg-byen, og fremover vil det være i et nyopført kontorkompleks.
Celsa Steel Service leverer over 1.000 ton armeringsstål til projektet. Per Aarsleff har hovedentreprisen og har valgt Celsa Steel Service til at stå for armeringsleverancen.

“Carlsberg-byen er et centralt byudviklingsprojekt i København. Projektets størrelse gør det ikke mindre interessant som reference, og det passer perfekt til vores set up, hvor Aarsleff selv kan ordre stålet via vores digitale værktøj QR,” lyder det fra Søren Kilmose, Celsa Steel Service.

Byudvikling kalder på stål
Byudviklingen i Danmarks største byer mærkes hos Celsa Steel Service, som også har leveret armeringsstål til andre byudviklingsprojekter i København, herunder projekter i Ørestaden og i Københavns Sydhavn samt Brøchner Hotel i Carlsberg-byen, der udføres af HHM.

Til projektet i Carlsberg-byen anvender Aarsleff det digitale bestillingsværktøj QR fra Celsa Steel Service for at sikre overblik og effektivitet i forhold til de store mængder armeringsstål.

Celsa Steel Service, der er en førende leverandør af armeringsstål i Danmark, har i samarbejde med de øvrige selskaber i Celsa gruppen udviklet det digitale værktøj QR med særlig fokus på tilpasninger til det danske marked

LÆS også: Celsa Steel Service investerer i digitalisering
Celsa Steel Service A/S's Firmaprofil