Parker Hannifin – Moduflex IO link

Konstrueret til at levere reduceret kompleksitet, lavere driftsomkostninger og øget sikkerhed
Parker introducerer den smarte tilslutning af sine pneumatiske ventiløer til maskinstyringer ved at indføre nye Moduflex IO-Link moduler, som hurtigt og nemt kan integreres med eksisterende Parker Moduflex, H Micro og H ISO ventilsystemer. 

Tilkoblet ventilteknologi giver dig mulighed for at tilføre intelligens og kontrol, hvilket gør det muligt at reducere kabinetstørrelse og antallet af node forbindelser.

Med Ethernet-baseret, uafhængigt og leverandørneutralt protokolsystem er det nye IO-Link modul perfekt til lokal udvidelse af et overordnet industrielt Ethernet- eller fieldbus-netværk via en IO-Link-master. Det betyder, at du får en reduceret systemkompleksitet til en lavere pris.

Hurtig fejlfinding og vedligeholdelse af systemet er vigtigt, og derfor giver IO-Link modulerne mulighed for udvidet tidskritisk diagnostik, der ikke er tilgængelig via traditionelle diskrete løsninger. Disse data kan vise sig afgørende for at forhindre et dyrt driftsstop.

Denne ”punkt-til-punkt” kommunikationsteknologi tillader enkel og nem integration af enheder i automatiseringssystemer – det eneste du behøver er et standard 3 eller 5 pin M12 kabel. Desuden kan IO-Link masteren nemt konfigureres som et “smart” eller enkelt I/O system.

FORDELE
Forbedret ydeevne 
IO-Link giver adgang til data, der hjælper med at sikre en problemfri drift af systemkomponenter. Det forenkler udskiftning af enheden og muliggør optimerede maskinvedligeholdelsesplaner og dermed en reducering af maskinens driftsstop.
Reduktion i kompleksitet
IO-Link kræver ingen specielle eller komplicerede ledninger og tilbyder et kompakt design, der kræver mindre pladsallokering. Dette er med til at forenkle maskinens design med en mindre kompleks systemarkitektur.
Lavere driftsomkostninger
Tilslutning og fejlfinding af 25 ledninger er tidskrævende og dyrt. IO-Link reducerer betydeligt tiden til idriftsættelse og konfiguration.
Øger maskinens sikkerhed
Ved hjælp af IO-Link kan du tilføje sikkerhedsfunktioner, som bliver et vigtigt krav på mange markeder på grund af nye maskindirektiver.

MARKEDER / APPLIKATIONSOMRÅDER
• Fabriksautomatisering
• In-house Automotive
• Pakkemaskiner
• Samlebånd
• Industrielt udstyr

For yderligere information bedes du kontakte Product Sales Manager Flemming Pedersen på mobil 2161 5825 eller sende en e-mail til fpedersen@parker.com.

 

LÆS også: Parker Hannifin – XXL pakninger og støbte dele fra Parker Prädifa
Parker Hannifin Danmark ApS's Firmaprofil
Cookie-indstillinger