Varemærket Dow Corning® skifter navn til DOWSIL™

I juni 2016 blev Dow Corning Corporation opkøbt af Dow Chemical Company, en af verdens største kemikoncerner. Dow Chemical har i 2017 igangsat en række aktiviteter for at integrere Dow Corning Corporation i Dow Chemical, som forventes at blive gennemført per 1. november 2017. Nogle af de igangværende integrationsaktiviteter er bl.a. et nyt fælles ERP-system samt en række brandmæssige ændringer, herunder vil varemærkenavnet Dow Corning® ophøre og blive erstattet af DOWSIL™. Dow Chemical understreger, at ændringen udelukkende vedrører navnet. Produkternes egenskaber, kemiske sammensætninger og produktnumre vil forblive de samme.

Andre produktmærker fra Dow Corning, såsom MOLYKOTE™, XIAMETER™ og SILASTIC™, forbliver, som de er i dag. 

 

 

 

 

 

 

 

 

LÆS også: Diatom – Højtydende fastgørelsesprodukt til montering af metalbalustre og -håndlister
Diatom's Firmaprofil