Ny Roxtec tætningsløsning forenkler digitalisering på skibe

Det kræver smarte løsninger til eftermontering og opgraderinger, når nye kommunikationssystemer skal installeres. For at hjælpe marine- og offshoreindustrien med at håndtere kravene til den hurtige udvikling på en effektiv måde, tilbyder Roxtec en ny tætningsløsning, der ikke kræver svejsning.

Roxtec SLA-tætningsløsningen, som omfatter de velafprøvede Roxtec R-tætninger eller RS-tætnnger med nyudviklede tilpasnings sleeves, forenkler tilførelsen af kabler i et projekt og muliggør opgraderinger og reparationer uden svejsning. Roxtec SLA-tætningsløsningen er certificeret til brug i A-klasse branddivisioner og sikrer vandtæthed op til 2,5 bar. Det reducerer behovet for huller og fastgørelse. Den fleksible Roxtec R kombineret med SLA tilpasnings sleeve er en rund tætningsløsning til flere kabler i et begrænset område.

Tætningsmodulerne med Roxtec´unikke multidiameter™ teknologi tilpasser sig kabler af forskellig størrelse og tillader samtidig ekstra kapacitet til fremtidige opgraderinger. Roxtec RS med sleeve er til enkelt kabler af forskellig størrelse. Den er designet til at passe perfekt i standard åbninger i strukturen for at forenkle og fremskynde moderniseringsarbejdet. Find mere information om Roxtec SLA-tætningsløsning på roxtec.com/SLA.

LÆS også: Roxtec tætningsløsninger sikrer sikkerhed på Mein Schiff 6
Roxtec Denmark ApS's Firmaprofil
Cookie-indstillinger