Hydra-Grene  – Nye forbedrede fittings og slanger på hylderne

Flere og flere kunder efterspørger fittings med en høj korrosionsbestandighed. Derfor har vores leverandør Gates EMB udviklet en ny standardbelægning til deres skæreringsfittings – en zink/nikkel-overfladefinish (ZnNi), som gør komponenterne mere hårdføre over for eksempelvis salt. Fremover vil vores EMB-skæreringsfittings derfor som standard blive leveret med denne nye ZnNi-overfladefinish.

Ingen ulemper for kunderne
Kunderne vil ikke opleve nogen ulemper ved den nye ZnNi-overflade. Tværtimod. Skæreringene skal monteres på samme måde, prisen er den samme, og kvaliteten er bedre. Den eneste forskel er, at den nye coating er mere matgrå i farven i forhold til den nuværende NanoProtect™.

Modstandsdygtighed i top
Gates EMB har haft de nye fittings under lup i en salttest. Her blev den nye ZnNi-overflades modstandsdygtighed over for korrosion testet, og resultatet viste en værdi på op til 1.000 timer. Sammenlignet med den tidligere NanoProtect™-overflade er modstandsdygtigheden mod rød rust øget med mere end 50 procent.
 
„I omgivelser, der på grund af salttåge eller lignende kan tære voldsomt på installationerne og give problemer med korrosion af komponenter, er produkterne fra Gates EMB en solid løsning. Det gælder i øvrigt også for kemiske virksomheder og andre industrier med miljøer, der slider hårdt på komponenterne“, siger Søren Nielsen, Product Manager hos Hydra-Grene

Fokus på miljø og sundhed
I produktudviklingen har det været afgørende for Gates EMB at skabe en overflade, der er fri for farlige materialer. Derfor er ZnNi-overfladen i overensstemmelse med RoHs- og REACH-direktiverne, der skal beskytte miljøet og medarbejdernes sundhed. Det betyder blandt andet en begrænsning af nikkel-niveauet og at hverken cyanid eller kobolt bliver benyttet i galvaniseringen.

Udvider til andre komponenter
Det er ikke kun fittings, der fremover bliver leveret med den nye overflade. Hydra-Grene kan også tilbyde slangeindstik og kapper i den specielle korrosionsbestandige zink/nikkel-overfladefinish, som en del af deres standard produktprogram for fremtiden

Se leverandører af skæreringsfittings her
Cookie-indstillinger