Alfa Laval sender 1.800 danske arbejdspladser i skyen

Hermed kommer HR-data fremover i spil, når virksomhedens kvinder skal kæmpe mod mændene om ledelsesposter.

En af de førende globale leverandører af specialprodukter og ingeniørløsninger, Alfa Laval, vælger ny cloudbaseret global HR-løsning fra Workday til sine 14.800 medarbejdere. Løsningen skal også implementeres i Danmark, hvor virksomheden beskæftiger 1.800 medarbejdere i Aalborg, Kolding, Nakskov og København.

Hermed får Alfa Laval et mere enkelt systemlandskab, der gør det lettere at kontrollere personoplysninger og opfylde kravene til den nye databeskyttelsesforordning. Samtidig får virksomheden overblik over sine ansatte i realtid og mulighed for at identificere tendenser inden for fx ansættelser, rokader og promoveringer.

“Vores mission er at støtte Alfa Lavals strategi ved at skabe større synlighed omkring vores globale arbejdsstyrke, som styrker virksomheden ved hjælp af datadrevet indsigt og agilitet. Workdays løsning forenkler det nuværende systemlandskab og hjælper Alfa Laval til at få kontrol over personoplysninger, hvilket er afgørende for at opfylde kravene til databeskyttelsesforordning,” siger Peter Baillière, senior vice president for Human Resources hos Alfa Laval.

Ifølge Mattias Bolander, regional vicepræsident hos Workday, ser de flere store virksomheder som Alfa Laval, der samler alle deres HR-løsninger i skyen, da de derved hurtigere kan omstille deres arbejdspladser i takt med efterspørgslen i markedet.

Cookie-indstillinger