Krüger – Opgradering af forbehandling på Usserød Renseanlæg

Og etablerede et midlertidigt overpumpningsanlæg, der behandlede hele spildevandsmængden, mens renoveringen stod på.

Under renoveringen af Usserød Renseanlæg varetog Krüger alle bygge-, VVS-, ventilations og maskinarbejder under renoveringen. Leverancerne har bestået af ny punktudsugning, udskiftning af riste, sandvasker, traverskran og transportsystemer for sand og ristestof. Kanalerne er blevet tildækket, og maskinerne er tilkoblet den nye punktudsugning for at eliminere lugtgener i ristebygningen.

Bedre rensning
For at sikre en bedre rensning for ristestof og sand har Krüger leveret hulriste og sandvasker fra Huber. De nye hulriste med ø8 mm huller fjerner langt mere ristestof fra spildevandet end tidligere og sikrer, at en mindre mængde ristestof ryger videre i anlægget. Og den nye sandvasker sikrer en høj tilbageholdelse af sand og får udvasket det organiske materiale, så sandet både bliver renere og tørrere end tidligere.

Dermed belastes det øvrige udstyr på renseanlægget mindre, det holder længere, og der sker færre driftsforstyrrelser.
Udover de tekniske løsninger har Krüger via sin rolle som arbejdsmiljøkoordinator B på byggepladsen, sikret, at der ikke er sket ulykker eller utilsigtede hændelser under renoveringen.

Midlertidig overpumpning
Det midlertidige overpumpningsanlæg bestod af pumper og riste, der blev etableret i form af lukkede 20 fods containere.

Kapaciteten var lagt ud for 4000 m3/t og sikrede, at renseanlæggets maksimale kapacitet kunne opretholdes.
Det midlertidige anlæg blev overvåget alle døgnets timer, havde ingen svigt, og levede dermed op til forventningerne i hele byggeperioden.

Fantastisk godt projektforløb
Renoveringen af Usserød Renseanlæg var færdigt en måned før tid, og kunden har udtrykt stor tilfredshed med forløbet.
– Vi har haft et fantastisk godt projektforløb hele vejen igennem, hvor Krüger har virket som en super kompetent projektleder. De har fulgt op på alle aftaler, små som store og har udvist en meget god og stor teknisk indsigt i projektet, også rent styringsmæssigt. Og de usikkerheder, der har været i projektet, er løst til alles tilfredshed, siger Steffen Hoelstad fra Novafos.

 

Cookie-indstillinger