Hexagon ekspanderer i Danmark

Hexagon Manufacturing Intelligence meddeler at man har ansat Søren Andersen som Sales Manager i Danmark. Søren Andersen får dermed ansvaret for at fortsætte Hexagon’s ekspansion på det danske marked.

“Jeg er meget glad og stolt over at jeg fremover skal være en del af Hexagon-teamet” udtaler Søren Andersen. ”Jeg glæder mig til at tilbyde både nuværende og fremtidige kunder Hexagons optimale løsninger indenfor bl.a. måleteknisk udstyr og uddannelse, 3D-skannere, laser trackers, samt service på både eksisterende og nyt udstyr. Samtidigt vil jeg have stort fokus på at udbrede kendskabet til de mange nye spændende Hexagon værktøjer, der bl.a. understøtter Smart Factories og Industri 4.0”

Carl-Johan Hallenborg, Managing Director hos den nordiske afdeling af Hexagon Manufacturing Intelligence, udtaler: “Det er særdeles positivt for Hexagon Manufacturing Intelligence, at vi nu får mulighed for at udnytte Søren Andersens omfattende tekniske erfaring og netværk, indenfor dansk industri. Med fuld forståelse for kundernes udfordringer, samt for Hexagon’s motto ”Quality Drives Productivity”, passer Sørens profil perfekt til Hexagon’s hastigt voksende udbud af løsninger til kvalitetsstyret produktion. Via direkte kontakt til vores danske personale indenfor både salg og service, opnår både vores kunder og vi flere konkurrencemæssige fordele. Blandt andet har kunderne direkte adgang til en meget stor mængde erfaring og viden, hos de eneste fuldt certificerede Hexagon teknikere, indenfor områderne salg, service, support og uddannelse.”

Kontaktoplysninger: soren.andersen@hexagon.com, Mob: +45 29744513, www.hexagonMI.com

 

LÆS også: Hexagon – Ny ultra-bærbar laser tracker
Hexagon Metrology Nordic AB's Firmaprofil
Cookie-indstillinger