Hexagon – Ny ultra-bærbar laser tracker

Den førende specialist i metrologi og fremstillingsløsninger, Hexagon Manufacturing Intelligence, har i dag lanceret den seneste tilføjelse til sin serie af laser tracker systemer. Leica Absolute Tracker AT403 er udviklet, så den leverer fremragende bærbar metrologieffektivitet, og den byder på væsentlige forbedringer både i forbindelse med hastighed og brugervenlighed.

Med fuld IP54-certificering, et driftstemperaturinterval på -15°C til 45°C og introduktion af RapidSight-sigte opretningsværktøjet er Leica Absolute Tracker AT403 i stand til at levere CMM-funktioner i et bredt udvalg af udfordrende målemiljøer. Mulighederne for bærbar anvendelse forbedres yderligere med WiFi-tilslutningsmuligheder, hvormed der opnås ægte access point funktionalitet. Systemets opdaterede afstandsmålerteknologi forbedre brugen af Leica B-hoved med hensyn til både målehastighed og -anvendelighed. Den byder derudover på forbedret måleproceshastighed ved reflektormålinger og understøtter den ny indførte kontinuerlige antastning, der for første gang muliggør måling af bevægelige punkter på dette niveau i Leica Absolute Tracker-serien.

“Med denne nyhed har vi ønsket at bygge videre på vores eksisterende laser tracker platforms stærke sider og levere et nyt værktøj, der virkelig afspejler den måde, som vi oplever vores kunder bruger vores produkter på”, udtaler Matthias Saure, som er Product Manager hos Hexagon. “Det har betydet, at bærbarhed, robusthed og anvendelighed var vigtige koncepter for os i dette design – vi vil gerne give brugerne muligheden for hurtigt og ubesværet at få de målinger, de behøver, der hvor de har behov for at udføre dem. Og det skal naturligvis ske uden at gå på kompromis med den nøjagtighed, som Hexagon-produkterne er kendt for, og jeg er overbevist om, at vi har opnået netop det med Leica Absolute Tracker AT403”.

Leica Absolute Tracker AT403 bevarer de vigtigste faciliteter fra forgængerne, herunder den uovertrufne PowerLock-funktion, fuld batteridrift og et ultra-stort målevolumen på 320 meter (ø).

Sammen med Hexagons typiske tekniske support- og vedligeholdelsesydelser kan købere af Leica Absolute Tracker AT403 også glæde sig over en nyindført 24 måneders garanti. Det nye system kan bestilles på verdensplan fra dags dato via lokale Hexagon Manufacturing Intelligence-salgsafdelinger og -forhandlere, og levering påbegyndes med omgående virkning

LÆS også: Hexagon – Ny laserscanningsteknologi til mobile målearmssystemer
Hexagon Metrology Nordic AB's Firmaprofil
Cookie-indstillinger