Hexagon – Ny laserscanningsteknologi til mobile målearmssystemer

I dag lanceres en ny laserscanningsteknologi fra den førende specialist i metrologi- og fremstillingsløsninger Hexagon Manufacturing Intelligence. ROMER Absolute Arm med den integrerede scanner (SI) har længe været etableret som verdens førende bærbare målearm, der kombinerer integrerede antastnings- og scannefunktioner, er nu udstyret med den helt nye RS4-scanner.

Med helt ny optik og elektronik scanner RS4 mere end 60 procent hurtigere end forgængeren, og ydeevnen er i særdeleshed forbedret ved måling af vanskelige objektoverflader som f.eks. kulfiber eller bearbejdet stål. RS4 har en ultra-bred laserlinje, der er næsten dobbelt så bred som på den foregående model.

”Den nye RS4-laserscanner er designet, så den er et skridt foran i forhold til den meget hurtige udvikling inden for laserscanning, som vi har set i løbet af de seneste år”, udtaler Anthony Vianna, som er produktchef for ROMER Absolute Arm-serien. ”Vi vil gerne have, at vores kunder bliver i stand til at scanne mere og scanne hurtigere, så vi har bestræbt os på at forbedre vores ydeevne på alle områder, mens vi har bevaret alle de positive egenskaber, der fik den foregående model til at skille sig ud i forhold til konkurrenterne.”

Som med enhver anden model i ROMER Absolute Arm-serien er scanneropvarmning og tidskrævende scannerkalibreringer helt overflødige. Den længere rækkevidde på RS4-modellen giver også brugerne mulighed for at scanne dybere i vanskeligt tilgængelige hulrum end før, uden at der gås på kompromis med nøjagtigheden.

RS4-laserscanneren monteres nu på alle ’SI’-modeller af ROMER Absolute Arm-produkterne, og den vil også kunne fås til eftermontering til eksisterende ROMER Absolute Arm SI-enheder, hvis ejere ønsker at opnå bedre scannerpræstationer.
ROMER Absolute Arm SI med den nye RS4-scanner kan bestilles i hele verden fra i dag via lokale Hexagon Manufacturing Intelligence-salgsafdelinger og -forhandlere. Levering påbegyndes omgående

LÆS også: Hexagon indgår aftale om at købe MSC Software
Hexagon Metrology Nordic AB's Firmaprofil
Cookie-indstillinger