EHRNO flexible – Emballagevirksomhed styrker salget til fremtidig vækst

Nu er Herning-virksomheden klar til at sætte turbo på væksten.

Emballagevirksomheden EHRNO flexible fra Herning har det seneste år været gennem en forandringsproces, hvor der blandt andet er skiftet ud på salgsstyrken, og de ældre kræfter har givet stafetten videre til yngre sælgere. Direktør Ole Østergaard fortæller:

– Jeg ved ikke, om man kan sige, at salgsorganisationen har fået et ansigtsløft, men det er i hvert fald yngre ansigter end os, der gennem mange år har været de udfarende kræfter.

– Nogle af os er måske blevet en smule grå ved tindingerne, men har til gengæld en masse erfaring, som ikke falmer på samme måde, forklarer han.

Det er planen, at de ældre medarbejdere skal oplære og udvikle de nye, yngre kræfter, så kunderne fortsat har en konstruktiv og positiv dialog med emballagefirmaet. – Men det er klart, at de unge mennesker er fremtiden, og de har et andet syn på, hvordan fremtidens marked og kunder skal bearbejdes, og det er nok en naturlig udvikling, siger Ole Østergaard.

På Sjælland og i Sverige drosler sælger Per Nielsen ned for arbejdsaktiviteterne efter over 20 år hos EHRNO flexible. Henriette Østergaard har allerede haft sin daglige gang med salgsarbejdet fra et kontor i København i det meste af 2017, og hun kommer til at overtage Per Nielsens arbejdsområder. I Jylland og på Fyn har Jesper Schelander gradvist overtaget salgsarbejdet fra Ole Østergaard. Jesper Schelander har også fået ansvaret for at forfølge eksportmulighederne i Norge.

Hygiejne og miljø i fokus
For fødevarevirksomhederne er der skrappe krav til miljø og hygiejnehåndtering, og de krav bliver hele tiden skærpet. Derfor er det naturligvis også elementer, der fylder en stor del af EHRNO flexibles arbejde i dagligdagen, så kunderne kan leve op til deres egne høje forventninger.

– Vi har opgraderet på en række områder for at underbygge vores gode kvalitet og service. Vi har netop modtaget vores nye BRC-certifikat med den højeste score AA ud fra den seneste omfattende revision af den krævende BRC-hygiejnestandard, forklarer Ole Østergaard. EHRNO flexible har været hygiejnecertificeret siden 2003, og systemerne er gennem mange års erfaring en indarbejdet del af virksomhedens kultur.

Ud over hygiejnecertifikat har EHRNO flexible også opnået ISO 14001, der stiller krav til miljøhåndtering.

Se Leverandører af Emballage
Cookie-indstillinger