Poul Madsen har søgt nye udfordringer hos Scanregn

Pr. 1. marts 2018 er Poul Madsen ansat som Produktspecialist hos Scanregn A/S. Med næsten 40 år i branchen er Poul ”godt klædt på” til at servicere Scanregns kunder med råd og vejledning indenfor pumper og vandingsanlæg. Han bliver en naturlig del af salgs- og indkøbsafdelingen, hvor han får kontakt til såvel danske som udenlandske kunder og leverandører.

Udlært i Grindsted – Danmarks ”vandingsmetropol”
”Grindsted har i mange år været Danmarks ”vandingsmetropol” – og det var her jeg blev udlært i VVS-grossistbranchen.” siger Poul Madsen. Pouls store viden som pumpe-, rør- og vandingsspecialist får Scanregns forhandlere nu glæde af.

”Jeg får muligheden for at arbejde videre med det, som jeg er bedst til, nemlig at rådgive og projektere løsninger til vanding og afvanding, samt specielle pumpeløsninger.” slutter Poul Madsen.

”Poul og jeg er tidligere kolleger, så det bliver interessant igen at arbejde sammen.” siger Peter Birk, direktør hos Scanregn A/S. ”Jeg glæder mig også til at få så mange års erfaring ind i firmaet, til yderligere styrkelse af vores ekspertise indenfor pumpe og vandingsløsninger.”

Derfor ansætter vi nye medarbejdere
Scanregn A/S har mere end 20 års erfaring med salg af pumper og vandingsmaskiner til landbrug og gartnerier, og er leverandør til hele vandforsyningsområdet – både ved private boringer og ved vandværker mv.

”Vores medarbejdere er vores største aktiv, og som led i det løbende generationsskifte i virksomheden skal vi helt naturligt have nye kompetente folk med ombord. Derfor er vi glade for at få Poul med på holdet.” slutter Peter Birk

Cookie-indstillinger