Parker Hannifin – Servodrev teknologi

Returflasker til genanvendelse er en stor logistisk udfordring. Flasker er typisk returneret kaotisk i sammenblandede kasser. Med forskellige former, farver og størrelser kan det at identificere, sortere og placere flasker i de rette kasser være en meget kompleks automatiseringsproces.

Et succesfuldt partnerskab blev forvandlet til en succeshistorie, og en vision så dagens lys
Parker har hjulpet Vision-tec i Tyskland med at producere en fuldautomatisk, hurtig og pålidelig løsning. Heri registreres returflasker i blandede kasser, ukurante flasker fjernes og der genopfyldes med de korrekte flasker, så de er klar til genbrug.

Vision-tecs skalerbare sorteringsrobotter bruger billedgenkendelsesevne til at registrere producenters logo, UV-lys til at registrere forskellige former for flasker og etiketter samt følsomme ultralydssystemer til at registrere flaskens højde med eller uden kapsel.

Returneret, genbrugt, genanvendt. Sorterer under hensyntagen til bæredygtighed
Systemets sorteringsstationer, som er udviklet af Parker og Vision-tec i fællesskab, er udstyret med to gribearme, der anvender Parkers HPLA og LCB tandremsakser sammen med intelligente Compax3 servokontrollere (med en EtherCAT ­kommunikationsbrugerflade). Alt dette giver yderst dynamiske bevægelser med optimeret acceleration og bevægelseshastighed såvel som fremragende kontrol.

Parker blev valgt til at samarbejde med Vision-­tec grundet deres elektromekaniske servodrevs høje ydeevne og pålidelighed. Samtidig formåede Parker som partner at bidrage med innovative løsninger – herunder udvikling af en skræddersyet teknologi, der gav kunden værdi.

Resultatet er et automatiseret registrerings- og sorteringssystem, der gør en afgørende forskel, hvad angår omkostningseffektivitet og rentabilitet af flaskegenbrug og -genanvendelse. Systemet leverer således en bæredygtig løsning til drikkevareindustrien i hele verden.

LÆS også: Parker Hannifin – Hydraulisk løsning til ethvert tryk
Parker Hannifin Danmark ApS's Firmaprofil
Cookie-indstillinger