Protech – Stratasys præsenterer nyt FDM-system

Stratasys F900 er den tredje generation af Stratasys velkendte FDM-system, og erstatter Fortus 900mc. F900 er klar til Industri 4.0 takket være integrerede funktioner i forhold til standard netværksopkoblingen, MTConnect. For at matche specifikke applikationsområder kommer F900 i tre forskellige versioner, hvoraf den ene er specielt tilpasset fremstilling af luftfartøjsinteriør.

Samtlige installerede Fortus 900mc kan opgraderes til F900.

Nylon 12CF til flere 3D-printere
Stratasys kulfiberforstærket Nylon 12CF, som tidligere kun var tilgængeligt til Fortus 450mc, findes nu til både F900 og en specialversion af Fortus 380mc. Nylon 12CF er et materiale med unik styrke og formstabilitet, og er ideel til funktionelle prototyper og produktionsdele i mekanisk og kemisk udsatte applikationsområder.

LÆS også: Protech udstiller på Elmia Værktøjsmaskiner
Protech Danmark ApS's Firmaprofil