Krone Vinduer har de tætteste vinduer

Den nordjyske vinduesproducent er konstant i gang med nye opgaver, hvad enten det er leverancer til tømrermesterkunder eller udvikling af nye vinduestyper. Det sidste bevirker nu at Krone Vinduer oplever stigende interesse for deres ny testede vinduessystem Coto FLEX. Et indadgående vindue med markedets bedste egenskaber indenfor tæthed.

Fabriks og udviklingschef Carsten L. Jensen udtaler: ” Vi har testet vores nye indadgående vinduer i træ/alu hos teknologisk institut og de bestod med glans. Så nu er det også dokumenteret af offentlig instans, at vi formentlig har Danmarks tætteste indadgående vindue. Det passer vores kunder godt, da de oplever problemer med tæthed i kystnære områder og ved byggerier i højden pga. vinden. ”

Krone Vinduer er ikke den største vinduesproducent målt på omsætning og indtjening, men ser man på udvikling og optimering af døre og vinduer giver den nordjyske virksomhed konkurrenterne baghjul. Gang på gang giver udviklingsarbejdet pote i form af ”first to market” med nye vinduestyper og det skaber væksten hos Krone Vinduer der netop har afsluttet en større udvidelse af produktionsapparatet og ansat nye medarbejdere.

Hos Aarstiderne Arkitekter er de glade for Krone Vinduers nye initiativer der viser vejen til en grønnere og mere bæredygtig byggebranche. Tegnestuen har flere gange benyttet sig af Krone Vinduers løsninger og skabt unik arkitektur.

Arkitekt Malene Nørgaard, hos Aarstiderne Arkitekter udtaler: ”Krone Vinduers ny testede træ/alu vindue er den perfekte løsning til vores projekt; Papirtårnet i Silkeborg. Vinduet gør vores arbejde lettere, da det mere end opfylder kravene til tæthed i højhusbyggeri. Samtidig er det en del af Krone Vinduers bredde standardsortiment af kvalitetsprodukter, der giver os muligheder fremfor begrænsninger i formgivningen af nye byggerier.”

Krone Vinduer fastslår, at nye vinduer og døre allerede er i støbeskeen. De forventer de positive tendenser fortsætter både, hvad angår kommende projekter og stigning i antal medarbejdere.

Se Leverandører af Vinduer