Halton og AiRFORCE indgår partnerskab i Danmark for at levere førsteklasses ventilationsløsninger

- samt krævende miljøer og arbejdspladser på det danske marked. Partnerskabet understøtter Haltons aktiviteter i Danmark og konsoliderer samtidig den tekniske kundesupport.

Halton fokuserer på automatiske, fleksible systemløsninger af høj kvalitet, der sikrer og forbedrer folks komfort og sikkerhed i krævende indemiljøer.

“Det er vigtigt for os at kunne tilbyde enestående teknisk service og løsningskompetencer. Vores mission er at gøre det muligt for vores kunder at skabe fremragende indeklima og løse selv de sværeste opgaver. AiRFORCE har solid teknisk ekspertise inden for sit område og vil kunne levere uovertruffen support til vores projekter,” fortæller Anu Saxén, Segment Director i Halton.

Partnerskabsaftalen mellem Halton og AiRFORCE omfatter følgende produkt- og systemløsninger: Kølebafler, konvektions- og strålepaneler, armaturer og spjæld samt Halton Vita-løsninger til hospitaler, renrum og laboratorier.
Alle førnævnte kategorier af Halton-produkter og -løsninger bliver tilgængelige via AiRFORCE’s hjemmeside www.airforce.dk og kan supporteres af AiRFORCE’s kompetente medarbejdere.

“Vi er stolte over at være Haltons salgs- og leveringspartner for hele deres kvalitetsudvalg af ventilationsløsninger og vi glæder os til at komme i gang med samarbejdet” fortæller Lasse Andersen, salgschef i AiRFORCE.

Halton vil fortsætte den direkte distribution af sine løsninger til professionelle køkkener i Danmark.

Se Leverandører af Ventilationsløsninger
Cookie-indstillinger