Danfoss vinder People’s Choice ved Danish Design Award

Danmark har en stærk og stolt tradition for skarpt design, og hvert år hylder man nye, banebrydende produkter ved Danish Design Award. Den 28. maj blev 2018-priserne uddelt i Industriens Hus, København, og den intelligente radiatortermostat Danfoss Eco™ vandt specialprisen People’s Choice.

“Jeg er meget beæret og stolt af, at Danfoss Eco™ er blevet anerkendt ved Danish Design Award 2018,” siger Torben Pedersen, præsident for Danfoss Residential Heating:

“Det er afgørende for vores kunder og markeder, at vi kan tilbyde et nyt og attraktivt design til en overkommelig pris, og Danfoss Eco™  har det hele: Skønhed, konnektivitet og brugervenlighed.”

Danfoss Ecoer for alle

Juryen, der i år var udvidet med internationale medlemmer fra Singapore, Kina og USA, sagde i indstillingen, at der er tale om: ”en enkel, men højeffektiv radiatortermostat, som kan give energibesparelser i private hjem. Den tilhørende Bluetooth-app gør det let at tilpasse varmestyringen i de forskellige rum. At det er en elektronisk termostat, som holder varmeforbruget i hjemmet under kontrol, er ikke i sig selv nogen nyhed. Hidtil har de fleste smart heating-løsninger imidlertid været svært tilgængelige, både hvad angår økonomi og brugervenlighed. Danfoss Eco™ er som noget helt nyt udviklet til den almindelige forbruger frem for tech-entusiaster eller andre first movers. Det gør produktet relevant for et marked af millioner af private med ønske om et mere energirigtigt varmeforbrug.”

Danfoss Eco™ er designet af Danfoss i samarbejde med Design-People APS.

Se Leverandører af Radiatortermostater
Cookie-indstillinger