Brady – Solide og skræddersyede labels til bilbranchen

Labelerne sidder fast på jævne, ru eller fedtede overflader, kan modstå høje temperaturer, slitage eller kemikalier og forbliver læsbare, så de vigtige oplysninger om komponenterne videregives i hele deres livscyklus.

Solide og skræddersyede labels til bilkomponenter
I kraft af en ny udskrivningsteknologi i fuld farve kan Brady udskrive mindre, men stadigvæk læsbare, tekster, symboler og specialtegn på det store udvalg af holdbare labels med mange tilpasningsmuligheder. Disse labels kan modstå kemikalier, barske væsker, ekstreme temperaturer og vejrforhold, så de forbliver læsbare og sidder fast i hele komponentens livscyklus. De har et eksklusivt look, hvilket virkelig kan fremhæve et varemærke og den relaterede kvalitetsbevidsthed. Bradys barske selvklæbende labels er fantastiske til f.eks. opmærkning af batterier samt på mange forskellige jævne, ru og fedtede overflader. Sikkerheds- og kontrollabels kan være en hjælp til, at producenterne kan beskytte deres globale forsyningskæder mod forfalskninger. Brady tilbyder også labels til lasermærkning i forbindelse med automatiseret opmærkning på følsomme overflader eller overflader med lav kontrast, flammehæmmende labels til indvendig brug og et bredt udvalg af labels til bilkomponenter til opmærkning af næsten enhver komponent.

Fås med komplet fortryk eller til færdiggørelse på stedet
Labelerne tilbydes med komplet fortryk, så de er klar til påsætning enten manuelt eller med en labelføder og det eksisterende produktionsanlæg på automatiserede produktionslinjer. Labelerne kan også være delvist fortrykte og så færdiggøres på bilproduktionsanlægget med partinumre, produktionsdatoer eller andre oplysninger vha. en Brady-printer. På automatiserede produktionslinjer kan dette gøres med BSP61-udskrivnings- og påsætningssystemet eller med BradyPrinter i7100-labelprinteren til industriel brug og ALF14-labelføderen. Hvis der allerede er mærkningslasere på plads, tilbyder Brady labels til lasermærkning med høj kontrast, så opmærkningens læsbarhed kan forbedres, eller følsomme overflader kan beskyttes.

Forbedret sporbarhed og kravoverholdelse
Ved hjælp af holdbare labels til nøjagtig sporing af komponenter og til videregivelse af kritiske sikkerheds- og brugsoplysninger kan virksomheder i bilbranchen forbedre sporbarheden og overholdelsen af sikkerheds- og miljøstandarder yderligere.

LÆS også: Brady – Ny, smart labelprinter med enestående ydeevne
Brady Danmark's Firmaprofil
Cookie-indstillinger