Saint-Gobain Abrasives -V-Prime diamant slibeskiver til CNC-slibning af runde værktøjer

Konventionelle bakelitbundne slibeskiver har begrænset modstandskraft og hybrid- eller metalbundne slibeskiver har en god kantstyrke, men er svære at skærpe. Norton Winter har udviklet et nyt bakelit bindemiddel, som både har høj kantstyrke og er let at skærpe, og som desuden har en god pris i forhold til præstationsevnen, ifølge producenten.

Læs om båndslibning her

Norton Winters nye diamantslibeskive “V-Prime” kræver lavere slibetryk, sammenlignet med andre bakelit bundne slibeskiver. V-Prime kombinerer en kantstyrke i klasse med hybrid- eller metalbundne slibeskiver, men som er lige så fritskærende og kan skærpes lige så let som bakelitbundne slibeskiver.

“V-Prime” giver en væsentlig øget produktivitet, ved at man kan anvende højere fremførings hastigheder, og deraf opnå kortere cyklustider samt færre nedetider.

Norton Winter “V-Prime” slibeskiver er tilgængelige i alle gængse former og dimensioner tilpasset til denne type slibeoperation. Kundetilpassede løsninger kan produceres for at imødekomme specielle krav.

“Vore nye slibeskiver Norton Winter V-Prime, har en optimal præstationsevne samt en attraktiv pris. Slibeskiverne har en konstant geometri over længere tid, hvorfor tidskrævende korrigeringer elimineres –dette resulterer i højere produktivitet samt bedre kvalitetet. De nye V-Prime slibeskiver kan helt enkelt erstatte eksisterende slibeskiver uden at maskinen eller processen skal justeres eller tilpasses.” fortæller slibetekniker Jan Hansson hos Saint-Gobain Abrasives A/S.

Se også www.s-g-a.dk

LÆS også: Saint-Gobain Abrasives – Flexovit lancerer nyt sortiment af hårdmetalfræsere
Saint-Gobain Abrasives A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger