Saint-Gobain Abrasives – Norton Paint System udvides med nye blandebægre

Blandebægrene er foruden en stor styrke og fleksibilitet, også udført med afstandsfødder i bunden for at undgå kulde fra blandebordet overføres til lakken under blandingen. Blandebægrene findes i 4 forskellige størrelser: 400ml, 650ml, 1300ml og 2240ml, og til alle størrelser kan der separat bestilles tilhørende låg.

Norton Paint System er den mest effektive og produktive løsning til klargøring, blanding og sprøjtning af maling og klarlakker. Norton Paint System er et hurtigere og renere system, og sparer ifølge producenten kostbar rengøringstid og fortynder.

Med Norton Paint System kan malingen opbevares og genbruges, hvilket er godt for økonomien og miljøet.

Systemet giver mulighed for at lakere i alle vinkler, endda på hovedet – uden risiko for lækage. Dette giver en langt større fleksibilitet med hensyn til at påføre maling og klarlakker mere jævnt og ensartet – også på svært tilgængelige områder.

Udover engang-sprøjtekoppen omfatter Norton Paint System et komplet sortiment af produkter som start-kit, farvesier, blandepinde, overalls, dispensere og adaptere.

“Takket være de nye stærke og fleksible blandebægre udført med afstandsfødder i bunden, forhindres kulde fra blandebordet at blive overført til lakken under blandingen” fortæller Jan Simonsen, Key account manager hos Saint-Gobain Abrasives A/S.

LÆS også: Saint-Gobain Abrasives – Nye lamelslibevifter til slibning af rustfrit stål
Saint-Gobain Abrasives A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger