AVN Hydropower bliver certificeret service- og reparationscenter for Parker Hannifin!

Siden implementeringen af koncernens distributionsstrategi for mere end 10 år siden har virksomheden løbende tilpasset sine processer og kompetencer for at sikre større tilgængelighed af produkter og serviceydelser gennem værdifulde partnere.

Parker Hannifin Danmark har, som en naturlig udvikling heraf, valgt at outsource reparationer og service af hydrauliske pumper og motorer.

Dette bliver i fremtiden varetaget af firmaet AVN Hydropower A/S, som er udnævnt til autoriseret Parker service- og reparationscenter, ”Authorized Repair Center” (ARC), for Parker’s hydrauliske pumper og motorer.

Ifølge – Per Brock, som er Channel Manager Distribution for Parker Hannifin Danmark, så har det været et helt naturligt valg, at udvælge AVN Hydropower til fremadrettet at varetage deres aktiviteter i Danmark.

”Vi har haft et tæt samarbejde med AVN Hydropower i mange år, og jeg er overbevist om, at de kan løfte opgaven. Det har især været vigtigt for os, med udvælgelsen af AVN Hydropower, at vi fortsat kan give vores danske Parker kunder den samme tryghed og høje serviceniveau, som de hidtil har været vant til”.

Se firmaer der tilbyder Reparation af industrielektronik, Reparation af motorstyringer, Reparation af operatørpaneler og Reparation af PLC moduler

Hos AVN Hydropower, der har hovedsæde i Esbjerg, er der også begejstring for udnævnelsen. AVN Hydropower’s montører har nu gennemgået et særligt kursus i Parkers pumpe- og motorprogram og er således blevet certificeret, så alle sejl er sat til for at give Parker kunderne den bedste service i fremtiden

LÆS også: Parker Hannifin – Skift til svejsefrit rørsystem og onsite support
Parker Hannifin Danmark ApS's Firmaprofil
Cookie-indstillinger