Eaton udvider sortimentet af AxisPro-proportionalventiler

Power-management virksomheden Eaton udvider sit program af AxisPro®-industriventiler til at omfatte nye totrins-ventiler samt den splinternye Pro-FX® Configure-software. Softwarens nyeste funktioner skal sikre nem konfiguration, større brugervenlighed, øget pålidelighed og en forbedret fejlsøgning til et bredt udvalg af industrielle applikationer.

Eatons AxisPro-ventiler fås nu i totrins D05 (NG10)- og D07 (NG16)-designs. Ventilerne har de samme høje ydelser og closed-loop reguleringskvaliteter som Eatons et-trins AxisPro-ventiler – blot med et højere flow. De nye produkter øger udbuddet af AxisPro-ventiler, som omfatter ettrins- og totrins-ventiler, der tillader flows op til 375l/min. 

“De nye to-trinsventiler lukker kapacitetshullet mellem vores eksisterende ettrins D05- og totrins D08-produkter”, siger Susan Harris, global produktchef for industriventiler hos Hydraulics, Eaton. “AxisPro-ventilerne har en høj grad af konfigurerbarhed, præcision, repetérbarhed og pålidelighed i mellemklasseapplikationer, og de hjælper samtidigt OEM-fabrikanter med at forbedre deres maskiners ydelse og -produktivitet.”

Eaton har også opdateret Pro-FX Configure, programmeringssoftwaren til AxisPro-ventilerne. Med en parameterbaseret justering og en fuldt ud wixard-baseret setup gør den splinternye Pro-FX Configure 2.0 brugerne i stand til at konfigurere og justere AxisPro-ventiler gennem en grafisk, intuitiv trin-for-trin vejledning. Den nye version forbedrer brugervenligheden markant, hvilket kommer til udtryk i nemmere ventilopsætning, der væsentligt reducerer tid og omkostninger for konfigurationen.

“Pro-FX Configure 2.0 er den ideelle ventilkonfigurationssoftware: smartere, hurtigere og nemmere,” forklarer Susan Harris. “Softwaren forenkler alt fra opsætning over trimning til idriftsættelse, hvad der for OEM-producenterne i høj medvirker til at afkorte time-to-market.

AxisPro-ventiler giver mulighed for mere intelligente og mere produktive industrimaskiner. Ventilerne er forsynet med indbygget bevægelsesstyring, sensorer, selvdiagnose og kommunikation. De leveres i tre ydelsesniveauer, som passer til forskellige applikationer.

Se Leverandører af Proportionalventiler
Cookie-indstillinger