Proportionalventiler

Proportionalventiler dækker mange forskellige anvendelser, hvor der kræves og forventes en pålidelig regulering af gasser med den højeste dynamik og præcision. Leverandører af proportionalventiler finder du i listen på denne side

Leverandører af og viden om proportionalventiler:


KH-Technic

Håndværkerbyen 26
2670 Greve
Tlf.: +45 43690011
E-mail: info@kh-technic.dk

www.kh-technic.dk

Kompetencer: Salg og rådgivning, Leveringssikkerhed, FittingsMagnetventiler, PneumatikPTFE slangeSlanger, Tryktransmitter, Trykvagt, Stik og kabler, Højtryksventiler, Kugleventiler, Proportionalventiler

Læs mere om KH-Technic


Parker Hannifin Danmark ApS

Industriparken 35-37
2750 Ballerup
Tlf.: +45 43560400
E-mail: parker.dk@parker.com

www.parker.dk

Kompetencer: Adsorptionstørrer, Akkumulatorer, Ekspansionsventiler, Elektriske motorer, Flangepakninger, Flowcontrollere, Flowmålere, Frekvensomformere, Gribere, Hydraulikfittings, Hydraulik, Hydraulikfiltre, Hydraulikmotorer, Hydraulikslange, Kraftudtag, Køletørrere, Lineære aktuatorer, Luftbehandling, Luftmotorer, Lynkoblinger, Magnetventiler, Mobilhydraulik, Nitrogengeneratorer, O-ringe, UL godkendte o-ringe, Pakninger, Pneumatik ventiler, Pneumatik cylindre, Proportionalventiler, PTFE tætninger, Regulatorer, Stempeltætninger, Stopventiler, Tandhjulspumper, Trykluftcylindre, Tryklufttørrere, Trykluftventiler, Trykregulatorer, Tætninger

Læs mere om Parker Hannifin Danmark ApS


ProMetal A/S

Industrivej 3A
5500 Middelfart
Tlf.: 6340 4040
E-mail: prometal@prometal.dk

www.prometal.dk

kompetencer: Reguleringsventiler, sikkerhedsventiler, afspærringsventiler, kugleventiler, butterflyventiler, skydeventiler, kontraventiler, aktuatorer, ventillåsesystemer, ventillyddæmpere, bolte og møtrikker, smedegods, støbegods, flanger, valsede ringe, sprængplader, aksler, diske, stålstøbegods, præcisionsstøbegods.

Læs mere om ProMetal A/S


QMT SCIENCE AB

Amerikavägen 6
SE-393 56 Kalmar
Mob +46-70-3694892
Tel +46-480-44 26 51

E-mail: info@qmt3.com

web

Kompetencer: Ventiler, centraler, regulatorer, filtre, klemringsfittings, koblinger, rør og fittings, slanger, flowmetre, trykmålere, gasmålere, klembeslag

Læs mere om QMT SCIENCE AB


TAON Hydraulik Komponenter Aps

Jernet 25
6000 Kolding
Tlf.: +45 24488480
E-mail: info@taon.dk

www.taon-hydraulik.dk

Kompetencer: Hydraulikanlæg, Hydraulikcylindre, Hydraulikmotorer, Hydraulikpumper, Mobilhydraulik, Hydrauliske anlæg, Hydrauliskværktøj, Hydrauliske pumper, Pumpestationer, Proportionalventiler, Lastbilshydraulik, Stempelpumpe

Læs mere om TAON Hydraulik Komponenter Aps


Watts Nordic AB

Verkstadsgatan 38
S-392 39 Kalmar
Sverige

www.wattsindustries.com

Kontakt adresse:
Godthaabsvej 83
DK-8660 Skanderborg
Tlf.: +45 86 52 00 32
E-mail: wattsnordic@wattswater.com

Socla www.socla.com 

Kompetencer: Ventiler, kontraventiler, butterflyventiler, luft- og el-aktuatorer, kuglehaner, reduktionsventiler, reguleringsventiler, kompensatorer og Tilbagestrømningssikringer, insert ventiler.

Læs mere om Watts Nordic AB


Xpert Hydra ivs

Tlf.: +45 4231 1718
E-mail: mail@xperthydra.dk

www.xperthydra.dk

Kompetencer: ATEX ventiler, Hydraulikanlæg, Hydraulikmotorer, Hydraulikpumper, Hydraulikventiler, Proportinalventiler, Retningsventiler, Stempelpumper, Tandhjulspumper

Læs mere om Xpert Hydra ivs


Eaton udvider sortimentet af AxisPro-proportionalventiler


04.okt 2018


- Og øger fleksibilitet og brugervenlighed gennem en forbedret konfigurationssoftware

Power-management virksomheden Eaton udvider sit program af AxisPro®-industriventiler til at omfatte nye totrins-ventiler samt den splinternye Pro-FX® Configure-software. Softwarens nyeste funktioner skal sikre nem konfiguration, større brugervenlighed, øget pålidelighed og en forbedret fejlsøgning til et bredt udvalg af industrielle applikationer.

Eatons AxisPro-ventiler fås nu i totrins D05 (NG10)- og D07 (NG16)-designs. Ventilerne har de samme høje ydelser og closed-loop reguleringskvaliteter som Eatons et-trins AxisPro-ventiler - blot med et højere flow. De nye produkter øger udbuddet af AxisPro-ventiler, som omfatter ettrins- og totrins-ventiler, der tillader flows op til 375l/min. 

"De nye to-trinsventiler lukker kapacitetshullet mellem vores eksisterende ettrins D05- og totrins D08-produkter”, siger Susan Harris, global produktchef for industriventiler hos Hydraulics, Eaton. "AxisPro-ventilerne har en høj grad af konfigurerbarhed, præcision, repetérbarhed og pålidelighed i mellemklasseapplikationer, og de hjælper samtidigt OEM-fabrikanter med at forbedre deres maskiners ydelse og -produktivitet."

Eaton har også opdateret Pro-FX Configure, programmeringssoftwaren til AxisPro-ventilerne. Med en parameterbaseret justering og en fuldt ud wixard-baseret setup gør den splinternye Pro-FX Configure 2.0 brugerne i stand til at konfigurere og justere AxisPro-ventiler gennem en grafisk, intuitiv trin-for-trin vejledning. Den nye version forbedrer brugervenligheden markant, hvilket kommer til udtryk i nemmere ventilopsætning, der væsentligt reducerer tid og omkostninger for konfigurationen.

"Pro-FX Configure 2.0 er den ideelle ventilkonfigurationssoftware: smartere, hurtigere og nemmere," forklarer Susan Harris. "Softwaren forenkler alt fra opsætning over trimning til idriftsættelse, hvad der for OEM-producenterne i høj medvirker til at afkorte time-to-market.

AxisPro-ventiler giver mulighed for mere intelligente og mere produktive industrimaskiner. Ventilerne er forsynet med indbygget bevægelsesstyring, sensorer, selvdiagnose og kommunikation. De leveres i tre ydelsesniveauer, som passer til forskellige applikationer.


IMI Precision Engineering – Ny ventil til præcis regulering af lille flow
FASPROP, en del af produktsortimentet fra IMI FAS, tilbyder nok den mest kompakte proportionalventil samt den mindst mulige orifice på kun 0,05 mm (0,002") der er til rådighed på markedet.

Med FASPROP og den mindste orifice kan flow reguleres meget præcist i ml. området ved tryk op til 174 psi/12 bar. FASPROP kan regulere flow og tryk til detektor der forbedrer stabilitet og følsomhed. Ved brug til GC columns forhindrer ventilen også peak flow pga. af ringe flow kontrol.

Disse pålidelige ventiler, som ved gennemførte tests leverer en levetid på over 100 millioner cykluser, benytter en veletableret, patenteret skive/fjeder teknologi, som er almindeligt anvendt i 16mm ventiler til medicinsk udstyr i gasdoserings applikationer mm.

FASPROP kan leveres til manifold og flange montering. FASPROP har et lille footprint og fylder minimalt i applikationen og er let at integrere og installere. Kombinationen af en meget lav intern og ekstern lækage af permanente gasser og ultrarene komponenter, garanterer nogle meget stabile komponenter til GC.

Fabrizio Maspero fra IMI Precision Engineering forklarer: "Under udviklingen af FASPROP, har vi trukket på vores gennemprøvede ekspertise i at designe miniature væske kontrol systemer til krævende applikationer.

Ved at anvende samme type teknologi med flade fjedre/skive og ekstremt præcise komponenter og samlingsprocesser, har vi været i stand til at skabe en ny pålidelig proportionalventil til meget lavt flow. Denne ventil gør det muligt for vores kunder at styre hele spektret af meget lavt flow og giver stor stabilitet og kontrol i close-loop systemer."


Parker – Banebrydende teknologi D1FC og D3FC proportionalventiler
- med ny ”zero lap” spole

Parker har introduceret serien af D1FC/D3FC proportionalventiler med ny ”zero lap” spole, hvilket betyder, at proportionalventilerne nu kan bruges til lukket kredsløbsregulering. D1FC (NG06) og D3FC (NG10) med indbygget digital elektronik og positions feedback leverer et højt niveau af dynamik kombineret med højt flow, som sikrer optimale betingelser for økonomisk drift i krævende applikationer. Ventilerne har ingen synlige kabler, hvilket øger pålideligheden.

De robuste og kompakte D1FC/D3FC proportionalventiler kan anvendes til en lang række industrielle applikationer - f.eks. til præcis regulering i rørbukningsmaskiner, presser og metalforarbejdning m.m.

Kontakt:

Du er velkommen til at kontakte Group Sales Leader Steen Rømer for spørgsmål vedr. D1FC og D3FC proportionalventiler.

Tlf.: 4356 0462 - E-mail: sromer@parker.com


IMI – ATEX godkendt proportionalventil til højt tryk
En ATEX-godkendt proportionalventil til farlige højtryksapplikationer er blevet lanceret af IMI Precision Engineering, en af verdens førende virksomheder inden for Motion & Fluid Control teknologi

Proportionalventilen D386 er velegnet til trykregulering i en række kernekraft- og gasforsyningsapplikationer - fra hydraulisk kontrol og hurtig lukning af reaktorbeholdere til gasopsamling og overvågning - og er også velegnet til nye brinttankstationer til køretøjer.

D386 er en trevejsventil med en integreret 24 VDC /2A afgangstryksensor og fås med et input og output på enten 0-10V eller 4-20mA. I lighed med mange andre produkter i IMI Precision Engineerings sortiment, er D386-ventilen ATEX-godkendt og klassificeret i henhold til gruppe II, kategori 2 G og temperaturklasse T4 eller T3 i ATEX-direktiv 94/9/EF.

D386 består af et messinghus med en ventil af rustfrit stål og polyester esther keton (PEEK) ventilsæde, den er udstyret med en port med ¼" BSPP gevind, og den opererer i et temperaturområde fra -20°C til 50°C. Desuden leverer den hysterese og pålidelighed på < 1% af det maksimale udgangstryk for øget sikkerhed og kontrol. Proportionalventilen kan konfigureres til at håndtere udgangstryk på op til 400 bar med et max. indgangstryk på 420 bar og opnår en mere jævn drift takket være det integrerede 25 µm indløb-/udløb-filter. D386 har en exceptionel tæthed mod lækager og er sikker til min. 10-3 mbar.l/s i helium internt, og min 10-4 mbar.l/s i helium eksternt.
Daniel Gambet, IMI Precision Engineering, kommenterede: "Som en markedsleder inden for Motion & Fluid Control til farlige applikationer har vi ekspertisen til at håndtere industrigasser, herunder inerte stoffer, oxiderende, brandfarlige og ætsende gasser, og sikkerheden er i centrum for al vores udvikling af nye produkter. Denne nye, højtryks proportionalventil opfylder alle krav til sikkerhed og ydelse der sættes til kritiske applikationer."
Yderligere information kan rekvireres hos IMI Precision Engineering på telefon +45 44 500 800 eller via email DKnorgren@imi-precision.com