Presfittings

Presfittings er særdeles velegnet til industri installationer med demineraliseret eller blødgjort vand. Leverandører af presfittings finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end presfittings, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om presfittings:


Uponor S-Press PLUS vinder Plus X Award


26.jun 2019


Uponors nye generation af presfittings har netop vundet en af verdens vigtigste priser for innovation, nemlig: Plus X Award

Uponors nye generation af presfittings S-Press PLUS serien, har vundet en af verdens mest markante priser for innovation: Plus X Award. En ekspertjury har tildelt systemet den eftertragtede udmærkelse i kategorierne Innovation, Høj kvalitet og Funktionalitet:

"Vi glæder os meget over denne pris, som endnu engang bekræfter de unikke fordele ved S-Press PLUS – denne gang set fra et uafhængigt perspektiv", siger adm. direktør Lars Rieck fra Uponor VVS.

Juryen: Den optimale løsning

Uponor har lagt hele sin erfaring fra udvikling og installation af flere end 500 millioner fittings gennem mere end 25 år i de nye S-Press PLUS-produkter. Denne indsats har skabt et nyt monteringssystem, der imponerede juryen – ikke mindst i kraft af den robuste kombination af materialer, flowoptimeret design samt hurtighed og lethed i selve installationen. Juryen udtalte sammenfattende, at "Uponor S-Press PLUS fittings til kompositrør giver den optimale løsning til holdbare, lækagesikre rørforbindelser".

En helt præcis styring af pressekæberne - samt farvekodede film med klare specifikationer af dimensionerne, som nemt fjernes efter tryk - sikrer endnu større pålidelighed og sikkerhed. Dermed er det enkelt at foretage visuelle trykprøver sammen med den lækagefunktion, de nye fittings har. S-Press PLUS er tilgængelige i 16 mm til 32 mm og er kompatible med Uponors eksisterende kompositrør og presseværktøjer.

Om Plus X Award

Plus X Award er en af verdens førende priser for innovation inden for områderne teknologi, sport og livsstil. Prisen udmærker de bedste brands i verden for deres produkters kvalitet og innovation. Juryen består af uafhængige fagjournalister og internationale personligheder fra 25 sektorer. Ved tildelingen af prisen fokuseres på kriterier som innovativ styrke, funktionalitet, exceptionelle designs og brugerkoncepter - eller ergonomiske og økologiske produktegenskaber.