Protech – Nyt materiale og nye farver til Stratasys 3D-printere

Elastomer til Stratasys F123-serien
TPU 92A er en stærk elastomer som kombinerer elasticitet med høj modstandsdygtighed mod slitage. Materialet er Stratasys første elastomer og er kompatibelt med Stratasys F123-serien. Hårdheden er ShoreA 92 og brudforlængelsen er på over 500%. Med TPU 92A kan konstruktører printe fleksible emner med indvendige konturer og komplekse geometrier. Materialet er anvendelig til flere forskellige applikationsområder indenfor produktudvikling og funktionstest.

Nu findes Agilus30 i hvid
Det fleksible og slidstærke modelmateriale Agilus30 er nu tilgængeligt i hvid. Agilus30 er et udmærket materialevalg til print som kræver gummilignende udseende, følelse og funktion.

Nye farver til PolyJet
PolyJet’s farvepallette udvides med flere efterspurgte farver. Det gennemfarvede materiale Vivid Color suppleres med VeroCyanV. Vivid Color anvendes indenfor mange forskellige industrier, lige fra legetøj, marketingmateriale, til fly- og bilindustrien. Kombineret med VeroClear kan der skabes transparente emner med forskellige farvenuancer f.eks. lygteglas og linser i høj kvalitet. Også materialet VeroFlex suppleres med nye farver som VeroFlexVivid™ Cyan, VeroFlexVivid™ Magenta og VeroFlexVivid™ Yellow.

Besøg www.protech.dk for mere information

LÆS også: Protech – Louis Poulsen udvider 3D-printkapacitet
Protech Danmark ApS's Firmaprofil