WindowMaster – Nyt whitepaper løser paradoks i byggeindustrien

Men et nyt whitepaper forklarer, at mange smarte løsninger opererer i siloer i dag, og afslører hvordan man kan løse dette paradoks.

WindowMaster har netop publiceret et nyt whitepaper, der sætter fokus på udviklingen i smarte teknologier til bygninger, og hvordan disse løsninger kan hjælpe med at reducere energiforbruget.

Det nye whitepaper viser, at anvendelsen af intelligente løsninger i bygninger er steget med mere end 20% om året i de sidste mange år, og at anvendelsen forventes at udvikle sig eksponentiel fremadrettet. Men ny research viser, at mange i dag ikke opnår det forventede resultat, når der specificeres smarte løsninger, simpelthen fordi de mange løsninger ikke arbejder sammen.

En ny publikation fra Navigant Research konkluderer: “Individuelle forbedringer kan udgøre 5-15% i energibesparelser i bygninger når de opereres i siloer. Den koordinerede digital drift af alle bygningssystemer kan opnå besparelser på 35% eller mere”.

Byggebranchen spiller en central rolle i kampen mod klimaændringer, idet energiforbruget i
bygninger i dag udgør 40% af det samlede globale forbrug. I det nye whitepaper forklares det, hvordan smarte og integrerede løsninger kan bidrage til at reducere CO2-udledning og energiforbruget fra bygninger.

Se Leverandører af Naturlig ventilation her
Cookie-indstillinger