Bright – Hos Lederne har den tekniske chefs opfindelse af et “ovenlysvindue” med LED-lys skabt stor glæde

I løbet af de næste år brændte de langsomt ud og blev stadigt svagere. Efterhånden som Mich Heüman fik udskiftet halogenlyskilder med LED-lyskilder i løbet af 2018 så han, hvor meget bedre lyset blev, og det førte til en god idé til de mørke gange. Han fik som forsøg sat fire 60×60 cm LED-armaturer op i loftet og skabte til sin egen overraskelse en lyskilde, der ligner et ovenlysvindue.

En utrolig egenskab ved os mennesker, er, at vi vænner os til dårligere konditioner, når bare de sker langsomt nok. Vi kan både vænne os til dårligere indeklima, højere temperaturer eller dårligere lys, som det skete hos Lederne.

Da de gamle halogenlyskilder begyndte at gå ud og blev erstattet af nyt LED-lys opdagede teknisk chef, Mich Heüman, at lyset gradvist var blevet dårligere over årene, uden at man havde bemærket det. Men efterhånden som det nye bedre og varmere lys med de nye LED-lyskilder blev synligt for alle, havde det en mærkbar indflydelse på trivslen og glæden blandt alle medarbejderne.

“Da jeg så, hvad det nye LED-lys kunne gøre for lysstyrken, farvetoning og varmen og dermed trivslen på især de mørke gange og på kontorerne, hvor vores medarbejdere var trætte af lysstofrørene, var jeg ikke i tvivl. Vi skulle have LED-lys over det hele” fortæller Mich Heüman.

Baia LED-armaturer i samme format som loftspladerne
“For nogle år siden havde jeg nogle LED-armaturer på prøve, men de var dengang for dyre. Siden da er Baia LED-armaturerne fra Bright A/S kommet så langt ned i pris, at jeg med sindsro kan købe dem til vores gangarealer, kontorer og mødelokaler. Derfor udskifter vi nu løbende alle vores gamle lysstoffør til Baia LED-armaturer – til medarbejdernes store glæde. Selv vores arkitekt roser vores idé med at bruge LED-armaturerne som kunstigt ovenlysvindue, da det næsten lyser som dagslys på gangene – og alt sammen til en yderst fornuftig pris”, forklarer Mich Heüman, som er på vej til at sætte det tredje “ovenlysvindue” op med LED-lys hos Ledernes Hovedorganisation.

Som prikken over i’et har Mich Heümans team flyttet de høje stuebirke hen under “ovenlysvinduerne”, hvilket styrker medarbejdernes oplevelse af, at det virkelig er ovenlysvinduer med sollyset strømmende ind ad året rundt.

Se Leverandører af LED belysning
Cookie-indstillinger