Lyko Group AB investerer i nyt omnichannel-lager fra SSI Schäfer

Det nøglefærdige projekt, som skal huse omkring 50.000 forskellige skønhedsprodukter, kommer blandt andet til at bestå af et effektivt Cuby shuttle-system, ergonomiske arbejdsstationer og logistiksoftwaren WAMAS®.

Lykos førende markedsposition styrkes gennem stærk vækst i Sverige og Norge både online og såvel som via deres 38 detailbutikker. For at følge med den stærke vækst og håndtere de mange artikler i sortimentet vil Lyko nu øge effektiviteten i deres lagerprocesser ved at investere i et nyt distributionscenter. Det nye center skal være med til at sikre, at Lyko kan ekspandere samtidig med, at de fortsat kan yde deres kunder en god service.

Det nye distributionscenter på ca. 10.000 m² bliver realiseret af SSI Schäfer, en af verdens førende leverandører af lager- og logistikløsninger. Centret kommer til at huse et shuttle-system med fem gange, som kan håndtere de ca. 50.000 forskellige skønhedsprodukter i Lykos sortiment. Arbejdsstationerne, som installeres i centret, er af typen ergonomics@work!® – en arbejdsstation efter vare-til-person-princippet, som lever op til alle sundheds-og sikkerhedskrav. Et conveyor-system til kasser vil skabe en effektiv forbindelse mellem de forskellige lagerområder. Desuden vil logistiksoftwaren WAMAS® fra SSI Schäfer koordinere de transparente lagerprocesser.

Samarbejdet med SSI Schäfer gør det muligt for Lyko at øge deres produktivitet og lagerkapacitet betydeligt, forbedre plukkeevnen og samtidig få et enkelt system med konsistente og strømlinede lagerprocesser.

Logistik- og indkøbschef hos Lyko, Anna Persson fortæller: “SSI Schäfer præsenterede os for et stærkt koncept med en stor grad af fleksibilitet. I kombination med et fremragende samarbejde var det hovedårsagen til, at vi valgte SSI Schäfer som systemleverandør til vores nye logistikcenter i Vansbro.”

LÆS også: Krüger A/S – Når sikkerheden er helt i top
Lyko Group AB investerer i nyt omnichannel-lager fra SSI Schäfer's Firmaprofil
Cookie-indstillinger