SICK – AppSpace – Apps direkte i sensorhardwaren, – brugertilpasset, hurtigt og præcist

Traditionelt set baseres udviklingen af en sensors design og funktionalitet på markedets efterspørgsel. SICK er markedsledende indenfor udvikling af sensorer og vi tror på, at den bedste hardware udvikles i tæt samarbejde med vore kunder. Vore kunder er dem, som bedst ved, hvad de forventer af et moderne industriprodukt, og her giver apps helt nye muligheder.

Software får større og større indflydelse på et produkts mulighed for at gøre sig gældende på markedet.
Vi ved, at mange kunder har travlt, og at de ønsker en simpel tilgang til at vokse teknologisk. Der er et stadig stigende behov for intelligent og fuldautomatisk produktion, som kan idriftsættelses med det samme og ikke kræver store investeringer.

Man vil fremadrettet stadig opleve et meget stort program af færdige løsninger med en eller flere predefinerede funktionaliteter i SICKs portefølge. For at tilfredsstille den før omtalte teknologiske trend, har vi som et alternativ taget skridtet, og givet teknologien “fri”. Det betyder, at man nu har mulighed for og frihed til at sætte sit eget præg på de teknologier, som SICK er kendt for at levere til branchen. Mange kender konceptet fra den kommercielle verden af smartphones. Her har man som almindelig bruger mulighed for med Apps nemt at tilpasse et standard smartphone produkt, så det opfylder et personligt behov. Det nye koncept fra SICK er sammenligneligt. Vi kalder det
AppSpace. Det unikke ved AppSpace er, at applikationen kører onboard på vores sensorer, så der ikke er behov for eksterne controllere. Derfor har AppSpace sensorer fra SICK et memory område fritlagt til at installere Apps, igen som vi kender det fra smartphones og tablets.

Uanset hvor man er i forhold til industrielle behov, kan alle være med. Man kan som bruger anvende de driftsklare Apps udviklet af SICK, som stilles gratis til rådighed ved køb af hardwaren. Uden særlige forkundskaber kan man så installere de relevante Apps i en SICK sensor med AppSpace funktion. Man kan alternativt have et behov på “superbruger niveau”, hvor man bliver medlem af DevelopersClub, hvilket giver adgang til at lave egne apps, videreudvikle eksistrende apps, support, konferencer og meget mere. Med status som Developer kan I udvikle jeres helt egen løsning fra bunden. Der er også mulighed for, at få indhentet et tilbud, hvor SICK A/S laver en App efter specifikation, via vores nyetablerede serviceafdeling.

Denne kombination af vores standard hardware produkter samt en fleksibel software, giver en ekstrem frihed og fleksibilitet. Det vil for jer være en langsigtet investering, når I køber et produkt. Man har eksempelvis mulighed for at genbruge indkøbt hardware, og introducere ny funktionalitet, blot ved at loade en anden eller ny App. Hvad skal din sensor kunne i dag?

www.sick.dk/sick_appspace

LÆS også: SICK ansætter Kristian Petersen
SICK A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger