Teknisk biograf eller ej

Det hele afhænger altid af situation og målgruppe. Hvilket produkt man har og hvem henvender det sig til.

De danske biografer står med en gylden mellemvej. På den ene side har de en masse teknik med deres udstyr, som viser filmene. Der skal det hele tiden være det nyeste udstyr, så filmene ses i højeste kvalitet altid. Derudover har biograferne store digitale skærme, som kan vise teasere på nye film.

Brug af gammeldags materialer

Selvom meget i en biograf er nyt og teknisk, så er der stadigvæk mange forbedringer, der kan laves, hvis det hele skal være mere teknisk. Spørgsmålet er om dette er målet. I mange biografer bruges der eksempelvis stadigvæk gammeldags plakater. Disse plakater kunne nemt skiftes ud med skærme, som viste det nøjagtige samme som plakaten. Om det er fordi det kræver en for stor investering at man ikke har gjort dette endnu eller om det er på grund af nostalgi, vides ikke. Det kan sagtens tænkes, at biograferne gerne vil skabe en bestemt hyggelig stemning, hvor en biograf fyldt udelukkende med digitale skærme ikke er ønsket.

I flere biografer landet over bruges der også stadigvæk gammeldags brochurer på film. Det er til trods, at man sagtens kunne forestille sig, at man lavede en App, hvor man kunne læse de nøjagtig samme ting. Spørgsmålet er bare om denne ville blive brugt ligeså flittigt som brochurerne. Det kan tænkes, at de som primært kigger i en brochure, måske er den ældre generation. Dette er dog ikke sikkert medmindre biograferne selv har undersøgt dette og deres målgruppe generelt. Alligevel står der stadigvæk akryl displays med brochurer om film samt infostandere med gammeldagsplakater rundt i de fleste biografer. Du kan købe akryl display, infostander osv. lige her.

LÆS også: Bowitek lancerer en ny og banebrydende strømlinet CE-mærkning
Teknisk biograf eller ej's Firmaprofil
Cookie-indstillinger