Bürkert – Hygienic – når renhed, nøjagtighed og sikkerhed har højeste prioritet

Ny flowmåleteknologi i FLOWave giver helt nye perspektiver indenfor flowmåling. Hydroformede rengøringsvenlige ventilhuse reducerer omkostninger og miljøbelastning under drift, og system til tank blanketing forebygger driftsstop og øger sikkerheden i farmaceutiske processer.

Bürkert har lanceret flere nye produkter med innovativ teknologi til de krævende opgaver i farmaceutisk industri, og Field Segment Manager Christian Christensen kan med sin erfaring og indsigt i både produkter og applikationer give råd og vejlede om procesløsninger i dette segment.

Stærk produktprogram til farmaceutisk industri

I hygiejniske applikationer er der stort fokus på, at produkter og instrumenter til procesautomation bidrager til sikre og effektive processer. Bürkert har gennem flere år styrket produktprogrammet til hygiejniske processer med nye innovative
produkter og løsninger, der kan leveres med de godkendelser og certifikater, som de generelle standarder på området foreskriver.

Specielt inden for procesventiler er der udviklet og optimeret en del. Det alsidige og modulære program af procesventiler kan både anvendes enkeltvis eller sammensættes til komplette systemløsninger. Ventilerne kan leveres med central eller decentral processtyring, og har mulighed for kombination med sensorer og netværkskommunikation.

FLOWave – sanitær og driftssikker flowmåler med nye muligheder

Christian Christensen har en stor viden om de krav, der stilles til produkter i hygiejniske processer i farmasegmentet. ”Vores styrke er, at vi kan kombinere produkt-, proces- og systemviden til sikre automationsløsninger, selv under ekstreme forhold.

LÆS også: Burkert – Flowmåling med FLOWave giver store fordele
Burkert Danmark A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger