Bürkert – Få styr på din analyseopgave

Arbejder du med analyseopgaver i sanitære processer, så er multiCELL controller/transmitter til styring, dosering og datalogging en god mulighed. MultiCELL kan også fungere som et komplet system med tilslutning af sensorer til f.eks. pH/Redox og ledningsevne.

multiCELL controller/transmitter – nu med Ethernet interface

multiCELL er en controller/transmitter til opgaver med styring, dosering og data-logging, som med tilslutning af sensorer også kan fungere som et komplet system.

Nu er multiCELL klar til Industri 4.0. En optimering med et nyt Ethernet modul gør det muligt at tilslutte felt instrumenter til kontrol-niveauet, og åbner for nye løsningsmuligheder med multiCELL.

Med multiCELL type 8619 tilbyder Bürkert en meget alsidig controller og transmitter, der har mulighed for at tilslutte flere sensorer og kan fungere som et komplet og fleksibelt målesystem til forskellige opgaver med styring, dosering og data logging.

multiCELL er optimeret med et nyt Ethernet modul, der sikrer en nem tilslutning af felt instrumenter til kontrol-niveauet. multiCELL har mulighed for tilslutning af flere forskellige sensorer for overvågning af forskellige parametre, hvilket gør multiCELL til en særdeles fleksibel løsning.

multiCELL er særdeles velegnet til en bred række af applikationer lige fra vandbehandling til produktion af fødevarer og farmaceutika.

Se mere her

 

LÆS også: Bürkert – Sammensæt selv din membranventil
Burkert Danmark A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger