Hans Følsgaard – Profinet-kabel i robot-applikationer

Mens tidligere Profinet-kabler enten var optimeret mod anvendelse i kabelkæder eller med optimale torsionsegenskaber, kombinerer det nye kabel “PROFINET Robotic” begge dele. Det fleksible Ethernet-kabel kan modstå op til 5 millioner bøjningscyklus og 5 millioner torsionscyklus. Det fås med enten M12x1-stik (fire polet, D-kodet) eller RJ45-stik.

Samarbejdende robotter anvendes stadigt hyppigere i den automatiserede produktion. Ligeledes monteres intelligente sensorer og kameraer, der kræver en direkte Ethernet-forbindelse, på gribere. I disse applikationer er kablets bøjnings- og torsionsegenskaber særligt betydningsfulde. For at kunne imødekomme dette voksende behov har ESCHA lanceret en ny produktserie kaldet ‘PROFINET Robotic’, der med sine dynamiske egenskaber nøje er tilpasset applikationer i robotmiljøer. Den er baseret på et parsnoet datakabel, der muliggør en hurtig-Ethernet-transmission iht. Cat5e.

Ud over det nye “PROFINET Robotic” har ESCHA to yderligere kabeltyper, der er optimeret sig industrimiljøets fleksible krav.  Disse kabeltyper er optimeret til M12x1-stik med 8X-kodning og giver enten optimale torsionsegenskaber (5 millioner cyklusser) eller optimale kabelkæde egenskaber (1 million cyklusser).

LÆS også: Hans Følsgaard – Afstandslasersensor i høj kvalitet
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger