Hans Følsgaard – Sikkerhedslaserscanner – Beskyt personale og udstyr inden for et brugerdefineret område

Den scanner kontinuerligt et område på 275 ° rundt om enheden for at skabe sikkerhedszoner på op til 5,5 m og advarselszoner på op til 40 m.

Den intuitive software interface gør let at definere formen på ​​hver zone og opfylde behovene i enhver applikation.

Fordele

Simpel opsætning for hurtig tilslutning

SX5-B kan konfigureres i et par enkle trin ved hjælp af det gratis konfigurationssoftware. Denne robuste software indeholder menu drevne værktøjer, der styrer brugerne gennem opsætningen og gør det nemt at designe brugerdefinerede sikkerheds- og advarselszoner for at imødekomme eksisterende infrastruktur og opfylde de specifikke behov i enhver applikation.

Pålidelig brug i industrielle miljøer

Minimer nedetid i forbindelse med fejludløsning forårsaget af støv, snavs og lys. SX5-B har et innovativt optisk design og tilbyder avancerede filtreringsfunktioner, der giver den bedste immunitet mod støv, snavs og lysinterferens. Brugere kan vælge det niveau for filtrering og responstid, der passer bedst til applikationen ved hjælp af konfigurationssoftwaren.

Øget maskine oppetid

SX5-B har indbyggede LED-indikatorer og et stort flersegment farvedisplay, der giver øjeblikkelig systemstatusinformation, så brugerne hurtigt kan identificere zonebrud og løse problemet under minimal nedetid.

Let implementerbar dynamisk signal-dæmpning

For at muliggøre en fri strøm af materiale gennem de beskyttede zoner, kan dæmpningssensorer forbindes direkte til SX5-B, hvilket eliminerer omkostningerne og besværet med at tilføje et eksternt modul eller controller for at muliggøre signaldæmpning. SX5-B skaber et tæt beskyttet område med minimal døde zoner, der omgiver det dæmpede objekt, mens signaldæmpnings-funktionen er aktiv.

Alsidighed beskytter udfordrende arealer

SX5-B har et kompakt design i et stykke, som nemt kan installeres på et hvilket som helst sted uden tidskrævende ændringer af areal-infrastruktur. SX5-B scanner et område på 275 ° omkring enheden og skaber sikkerhedszoner på op til 5,5 m og advarselszoner på op til 40 m. Sikkerhedsscanneren sikrer pålideligt store, komplekse og uregelmæssigt formede områder, som ellers ville være beskyttet af en kombination af hårde beskyttelsesmåtter, sikkerhedsmåtter og sikkerhedslysgitre.

Anvendelse:

SX5-B sikkerhedslaserscannere kan bruges til at skabe horisontale og vertikale detektionszoner for at sikre områder, acces point og mobilt udstyr. De bruges almindeligvis til at beskytte:

  • Operatørlast / aflæsningsstationer
  • Automatiseret produktionsudstyr
  • Robot-arbejdsceller
  • Montering og emballeringsmaskiner
  • Lean fremstillingssystemer
  • Områder, der ofte beskyttes af sikkerhedsmåtter
LÆS også: Hans Følsgaard – Enkeltmodul med 2 poler til højspænding
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger