Hurtig opstartsforløb med KUKA Ready Packs

For dem, der på kort tid vil have en højtydende robot i deres produktion, har KUKA udviklet KUKA Ready Packs – komplette robotpakker, der er hurtige at sætte ind i produktionen.

– Med løsningerne i Ready Packs-serien afkortes projekttiden, og kundernes omkostninger mindskes, siger Joacim Lorentsson, salgschef hos KUKA Nordic.

Automatisering med robotter er en voksende trend i industrien, og at opfylde kundernes behov for effektivisering er en vigtig del i KUKAs strategi for fremtiden.

Med KUKA Ready Packs kommer man hurtigt i gang med sit projekt. Leveringstiden er på to til fire uger, og robotterne leveres med styring, betjeningspanel og software – et komplet produkt.

– Vores ambition er at gå et skridt videre end blot at sælge en robot. Der er tale om en type robotter, der passer ind i en række forskellige sammenhænge, siger Joacim Lorentsson.

Alle Ready Packs bygger på produktkombinationer, som er gennemtestede, og perioden, før man kommer i gang, er meget kort. Kunderne kobler nemt udstyret sammen, og kan derefter programmere det til deres egen skræddersyede løsning.

De robotserier, der kan fås som Ready Packs, er blandt andet KR 3 Agilus, LBR iiwa. KR Cybertech, KR Cybertech nano, KR 60 og KR Quantec PA – robotter som sammen dækker et stort område inden for industriel produktion.

Hensigten med Ready Packs-serien er at gøre det hurtigt og let for kunderne.

– At bidrage til, at virksomheder lettere kan automatisere deres produktionsprocesser for at spare tid og penge, er en del af vores mission, siger Joacim Lorentsson.

Pakken leveres med det håndholdte betjeningspanel KUKA smartPAD-2, kabler, og en af KUKAs kontrolenheder KR C4, KR C4 Compact eller KUKA Sunrise Cabinet.

LÆS også: Ny bestyrelsesformand for DIRA
KUKA Nordic AB's Firmaprofil
Cookie-indstillinger