Insatech – Anvender du certificeret TOC-referencemateriale?

Når du måler TOC i et laboratorie eller i et sterilt rum, er det vigtigt at kunne minimere forureningsrisici og mindske antallet af testvariabler i din analyse. Er dit referencemateriale ikke af den højeste kvalitet og produceret i et omhyggeligt styret miljø, så kan det resultere i testfejl, afvigelser, problemer med målingernes kvalitet og i værste fald nedetid.

Sievers standarder og vials er alle produceret og kontrolleret under strenge krav og det betyder, at de både er ISO 17034 og ISO/IEC 17025 akkrediterede. Disse certificeringer sikrer, at produkterne overholder de høje krav, både under produktion og ved testprocedurer, hvor alle usikkerhedsfaktorerne er taget i betragtning.

Alle Sievers standarder er klar til brug ved levering, og der medfølger selvfølgelig et certifikat, som verificerer sporbarheden, den samlede nøjagtighed og den anbefalede holdbarhed. Suez udarbejder desuden skræddersyede løsninger, og det giver dig mulighed for at få et kalibrerings- eller verifikationssæt, der passer til lige netop din Standard Operating Procedure (SOP).

Udover Sievers akkrediterede standarder og vials kan vores kalibreringslaboratorie desuden hjælpe dig med on-site akkrediteret kalibrering af dine Sievers TOC-instrumenter.

Vil du vide mere, så kontakt Sarah Omø Nielsen +45 2761 4517, son@insatech.com

LÆS også: Insatech – Pålidelig differenstrykmåling med VEGABAR 80-serie
Insatech A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger