UniPoint – Talevarsling AVA – Når høj sikkerhed og perfekt lyd går hånd i hånd

Fordele med ny teknologi UniPoint talevarsling giver dig med den nyeste teknologi inden for kompakte talevarslingsanlæg både høj sikkerhed, perfekt lyd, lave drift- og vedligeholdelsesomkostninger og billig og nem installation. Indtoget af disse systemtyper på markedet har på rekordtid stort set overflødiggjort brugen af de konventionelle 19” racksystemer, selv ved store installationer.

Skalerbart system Med et fuldt skalerbart system kan selv meget store projekter løses ved brugen af kompaktanlæg i netværk. Dette gør også, at installatørens totale installationsomkostning bliver meget billigere (mindre tid til installation og kortere kabelveje).

Certificerede produkter Alle vores talevarslingssystemer og relaterede produkter er selvfølgelig certificerede i henhold til den gældende lovgivning på området.

Sikker evakuering med talevarsling Med UniPoint’s systemer får du markedets højeste sikkerhed og bedste lyd grundet den nyeste teknologi inden for digitale forstærkere. Nyeste undersøgelser viser, at der i tests på 30 sekunders varsling i en bygning først med tone og derefter med tale kom 10 gange så mange ud af bygningen med talevarsling end med tonevarsling alene.

Ønsker du en uddybning af systemets klare fordele og hvor du kan anvende det, så kontakt UniPoint A/S, Martin Holt eller Marck G. Hansen, som er klar til at hjælpe dig med projektering, tilbud, idriftsættelse og service.

UniPoint A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger