Strenometer – Rullekappe til scanningsføler

Strenometer ApS er glade for at kunne præsentere nyt praktisk tilbehør til lagtykkelsesmåling, en rullekappe til scanningsfølere.

Til lagtykkelsesmåler model Elcometer 456C fås en ultra/scan-føler, der anvendes til scanning af store overfladearealer. For nylig lancerede Elcometer en rullekappe til ultra/scan-føleren, som er ideel ved måling af grundmalinger på sandblæste underlag. Det slider på føleren at måle tynde belægninger på sandblæste stålunderlag, men den praktiske rullekappe kører på et kugleleje der gør det lettere at køre føleren hen over overfladen og samtidig beskytter den mod slid.

Yderligere information om rullekappe til scanningsføler kan hentes hos:
Strenometer ApS, Kongevejen 213, 2830 Virum, 45 95 07 00, salg@strenometer.dk

Strenometer ApS er et førende specialfirma inden for instrumenter og testapparater til farve- og lakindustrien, kunststofindustrien samt tekstilindustrien. Vi har en bred og veldokumenteret viden, og vores rådgivende personale har relevant markedserfaring og derfor et godt kendskab til den praktiske anvendelse af vores produkter.

LÆS også: Strenometer – Lagtykkelsesmåler forkalibreret til 4 ruhedsintervaller
Strenometer ApS's Firmaprofil
Cookie-indstillinger