ALUX – Rullejalousier sikrer Spillearkaden i Tivoli Friheden i Århus mod tyveri og indbrud

I alt er der monteret 12 motoriserede rullejalousier i varierende størrelser af typen Safe 3000. Jalousierne består af solide alu-lameller og lukker derfor helt til hele vejen ned, hvilket giver en rigtig god tyveri– og indbrudssikring. Betjeningen foregår med vippekontakter, som ved et enkelt tryk sørger for at køre et jalousi op eller ned. Alle jalousierne er selvlåsende i nedkørt stilling og kan ikke åbnes, før der igen trykkes på den tilhørende kontakt.

Safe 3000 rullejalousierne fås også med lufthuller – små perforeringer i lamellerne – som giver mulighed for, at luft og lys kan trænge igennem. Dette kan være en fordel ved mindre aflukker som fx her ved madmarkedet Central Food Market i Århus, hvor der er behov for at cirkulere luften fra madlavningen og få noget frisk luft ind.

Læs mere om rullejalousi Safe 3000 her, hvor du også kan se andre jalousi- og gittertyper til sikring af butik, lager, kontor osv.

LÆS også: ALUX – SunTop Z motorer i solscreens
Alux A/S's Firmaprofil