Byg-selv-underholdning til haven

Gæsteindlæg.

Sommeren er over os, og mange af os kan ikke få nok af den dejlige sol og varme. Men mangler du noget at lave udendørs, kommer vi her med 2 idéer til byg-selv-projekter, som du kan give dig i kast med for at få mere underholdning til haven.

Fodboldmål

Er du en rigtig fodboldfan, der elsker at få de seneste fodboldnyheder og at spille spillet selv, kan du give dig i kast med at bygge dit eget fodboldmål. For at bygge dit eget fodboldmål, skal du blot bruge en sav, træ, en hammer og søm, en tommestok og et net. De officielle mål på fodboldmål lyder sådan her (højde x bredde), og så er det ellers bare at komme i gang:

3-mands fodboldmål: 100 x 150 cm

5-mands fodboldmål: 150 x 300 cm

7-mands fodboldmål: 183 x 366 cm

Flødebollekanon

Har I en børnefødselsdag, der står for døren, vil en flødebollekanon med garanti blive et sikkert hit til udendørs leg. En flødebollekanon er en lille maskine, der fyrer en flødebolle op i luften, når man ramme en udløser, og så gælder det for børnene om at gribe flødebollen. Det er både rigtig sjovt at være med til og at kigge på!

Udløseren til flødebollemaskinen skal laves med en lille krog, der presses væk, når en udløserplade rammes med fx en bold. Dette udløser derefter en svingarm, der holdes med en elastik. Til dette kan du bruge bagageremme eller en cykelslange. Selve udløserpladen kan laves af en krydsfinerplade på 28 x 21 cm. Den skal sidde fast på bundpladen med et lille hængsel, og svingarmene skal monteres på udløserpladen, så de kan bevæge sig lidt. Bundpladen skal være 21 x 65 cm, og i midten monteres midterkonsollen, hvor svingarmene fastgøres med en gennemgående bolt. Der findes et hav af videoer på YouTube, der viser, præcis hvordan det skal udføres.

LÆS også: Få et godt afkast fra Bitcoin-investeringer
Byg-selv-underholdning til haven's Firmaprofil
Cookie-indstillinger