Strenometer – Multifunktionel fugtmåler sætter nye standarder for måling af træfugt, bygningsfugt, klima og lufthastighed

Hydromette CH 17 er et specialinstrument som alle erhvervsgrupper inden for bygningsindustrien kan have stor glæde af. Instrumentet, som bl.a. er kendetegnet ved langsigtet stabilitet, alsidighed og hurtig opstart, opfylder en lang række forskellige krav og har adskillige evaluerings- og lagringsmuligheder.

Den kapacitive målemetode bruges til ikkedestruktiv fugtmåling i byggematerialer (fx afretningslag, mørtel, gips, beton, mursten, termisk isoleringsmateriale). Denne tidsbesparende anvendelsesmetode er ideel til påvisning af lækager eller til overvågning af tørringsprocesser i nye bygninger eller i forbindelse med renoveringsarbejde. Specialelektroder fås til oprettelse af nøjagtige fugtprofiler og til dybdemålinger i byggematerialer til de forskellige anvendelsesformål.

Træfugt måles med forskellige modstandsmålings-elektroder afhængigt af træets tykkelse og tekstur, og det er fx muligt præcist at måle opskåret træ (op til 180 mm tykkelse), spånplade og OSB-plader, finér, flis og lignende bulkmaterialer. Automatisk temperaturkompensation korrigerer målte værdier afhængigt af trætemperaturen.

Hydromette CH 17 kan også måle overfladetemperaturer og materialetemperaturer, og udstyret med en lufthastighedsføler er den ideel til måling af selv de mindste luftstrømninger med retningsgenkendelse. Fugtmåleren kan desuden kalibreres ekstremt præcist til området omkring 0,45 m/s og kan anvendes i renrum.

Med de forskellige visninger, hukommelsen og Gann Dialog Pro-softwaren er fugtmåleren et uundværligt værktøj for den bygningssagkyndige.

Hydromette CH 17 er en moderne efterfølger til den anerkendte Hydromette M 4050, som i mere end 20 år var et populært valg inden for byggesektoren.

Yderligere information om Fugtmåler Hydromette CH 17 kan hentes hos:
Strenometer ApS, Kongevejen 213, 2830 Virum, 45 95 07 00, salg@strenometer.dk

LÆS også: Strenometer – Ledningsevnemåler 138 BSM – nyt instrument uden omregning
Strenometer ApS's Firmaprofil
Cookie-indstillinger